0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να ρωτήσω κάτι.Γίνεται τυπικά/νόμιμα/whatever, αν πάρει αναρρωτική για ένα μήνα η μόνιμη εκπαιδευτικός μίας τάξης δημοτικού, να πληρωθεί το κενό της με αποσπασμένη στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση αντί να κληθεί αναπληρώτρια;Μήπως βασίζεται "στις ανάγκες της υπηρεσίας";
Kαλημερα.Αν η δασκαλα ειναι στην διαθεση,(αποσπαση απο αλλο πυσπε κτλ),τοτε το κενο καλυπτεται νομιμα.Αν ειναι με αποσπαση στην διευθυνση απο την οργανικη της,για διοικητικη θεση,(αυτες ειναι ειδικες αποσπασεις απο το ΚΥΣΠΕ),τοτε δεν μπορει να καλυψει εκπαιδευτικη θεση και πρεπει να κληθει αναπληρωτης.Παντως,παρε και μια δευτερη αποψη απο καποιον αιρετο που εμπιστευεσαι
Μπράτη δαγκωτό στις εκλογές που μας ενημερώνει και αγωνίζεται για εμάς ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕ.
καλησπέρα παιδιά...Περιμένοντας κι εγώ τις σημερινές προσλήψεις με περίμενε μια έκπληξη. Προσλήφθηκα ως ΠΕ19 που είμαι επίσης υποψήφια, στην περιοχή που θέλω. Ωστόσο είμαι προβληματισμένη γιατί πλέον είμαι περίπου στην 140 θέση στον πινακα ΠΕ70, χωρίς παράλληλη. Φυσικά προτιμούσα να δουλεύω ως δασκάλα, καθώς του χρόνου ανοίγουν οι πίνακες και δεν με συμφέρει να μην έχω καθολου προυπηρεσία φέτος.Το σύστημα λογικά με σβήνει από τον κλάδο ΠΕ70 ή πρέπει πρώτα να αποδεχτώ την πρόσληψη και μετά να με σβήσει?Πιστεύετε οτι θα είχα πιθανότητες να προσληφθώ ως Πε70 έχοντας δηλώσει