0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω στη θεση σου θα πηγαινα με τα χιλια μονο κ μονο επειδη εισαι στην περιοχή που θελεις..του χρονου δν θα δουλεψει σχεδον κανενας οπως φαινεται....και οπως ολοι ξερουμε η
lol lol lol έχω πέσει κάτω και γελάω, λέμε !!!! Ελπίζω να το έλεγες ειρωνικά...σε διαφορετική περίπτωση δεν πειράζει.Εδώ θα είμαστε και του χρόνου να λέμε τα ίδια.Δυστυχώς οι αιρετοί έχουν πάψει να είναι συνδικαλιστές εδώ και χρόνια. Ο κλάδος πλήττεται βαθύτατα, ώρες μαθημάτων εξαφανίστηκαν και βαφτίστηκαν ευέλικτη ζώνη στα πλαίσια της διαθεματικότητας. Το κατάπιαμε αμάσητο διότι και πάλι ήταν ώρες δασκάλου. Τα τελευταία χρόνια ακόμα και αυτές οι ώρες δόθηκαν σε συναδέλφους ειδικοτήτων για να συμπληρώνουν ωράριο, δεν πειράζει σκεφτήκαμε κοντόφθαλμα γιατί συμπληρώναμε εμείς το ωράριό μας στο ολοήμερο. Τώρα κόψαν και το δάσκαλο από το ολοήμερο οπότε τρέχει εκείνος να συμπληρώνει. Από του χρόνου ετοιμάζονται να αυξήσουν και την αναλογία μαθητών προς το δάσκαλο του κλασικού ολοήμερου, θα κοπούν και άλλα τμήματα. Τις συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων, ας μην τις αναφέρω καν! Οι σχολικοί σύμβουλοι πιέζουν, άλλοι διακριτικά και άλλοι σαν τους παλιούς επιθεωρητές, και η μόνη συνδικαλιστική δράση των αιρετών θα είναι αν ενημέρωσαν πόσους αναπληρωτές θα πάρουν και πότε;Πάντως μέχρι και την αρχή αυτής της εβδομάδας αυτό που γνωρίζαμε στην
Δε νομίζω να είναι στο σύστημα το θέμα. Προφανώς μείωσαν ξανά τον αριθμό των προσλήψεων για να χρησιμοποιήσουν τις πιστώσεις κάπου αλλού. Αισχρές δικαιολογίες, οι οποίες βγαίνουν και από το στόμα του αιρετού, ο οποίος υποτίθεται πως είναι με το μέρος μας!