0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, αλλά τελικά διορίζεσαι έχοντας αποφύγει το διαγωνισμό, ή συμμετέχεις στο διαγωνισμό ξεκινώντας πιο μπροστά από τους άλλους.
Να συμπληρώσω, τώρα το θυμήθηκα, οτι κάποιες αργίες (Καθαρά Δευτέρα, 25 Μαρτίου κ.α.) ο ωρομίσθιος τις πληρώνεται (σε αντίθεση με ΠΔΣ). Νομίζω οτι η 17 Νοέμβρη είναι η μόνη εξαίρεση, αλλα δεν είμαι σίγουρη !
Δεν νομίζω οτι έχεις δίκιο Elenious !Ειχαμε ρωτήσει την δευτεροβάθμια! Καθαρά Δευτέρα! 25 ΜΑρτίου, 28 Οκτωβρίου πληρώνονται !!!!!!!!!!!!
αν η επισημη αργια πεφτει Σαβ/κο και η σχολικη γιορτη ειναι μερα εργασιμη και τυχαινει να εχεις μαθημα, τοτε παιρνεις τις ωρες σου. οχι ομως για την ιδια την ημερα της αργιας.
Παιδια οι πρωινοι ωρομισθιοι παιρνουν τις αργιες και τα τριμηνα . Στην ΠΔΣ δεν παιρνουν τιποτα απο αυτα. Εγω 4 χρονια δεν πηρα τιποτα παραπανω περα αποτις ωρες που εργαστηκα κανονικα, το δωρο Χριστουγεννων Πασχα, την αδεια και την απολυση και αυτα κουτσουρεμενα. Αργιες, χασιμο μαθηματων ,αποχες κ.λ.π. δεν πηρα τιποτα ποτε.
Σ'ένα site βιάβασα ότι ο μισθός για ωρομισθίους του ΠΔΣ είναι γύρω στα 18/ώρα. Θα μάθουμε σύντομα φαντάζομαι...