0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 13, 2008, 02:01:59 pmαλλά κάνω μια 2η δουλειά part-time, περίπου 350
αλλά κάνω μια 2η δουλειά part-time, περίπου 350
Παράθεση από: group131 στις Αυγούστου 21, 2008, 03:40:42 pmΜια ερώτηση: Πόσες καταθέσεις μας κάνουνε?Να εξηγηθώ: Από τον Οκτώβριο δούλευα ωρομίσθιος σε ολοήμερο. Από τότε μέχρι σήμερα μου έχουν κάνει 16 καταθέσεις μισθοδοσίας...Προσπαθώ να καταλάβω σε τι αντιστοιχεί η καθεμία, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλές (Οι μήνες είναι 9, άντε να είναι και 3 επιδόματα τριμήνων και 2 δώρα Πάσχα-Χριστούγεννα και 1 επίδομα απόλυσης...κάτι λείπει). Καμιά ιδέα κανείς σε τι αντιστοιχούν οι πληρωμές???Παιδια αν πατε στην τραπεζα και ζητησετε να σας εκτυπωσουν αναλυτικη κατασταση κινησης του λογαριασμου σας, θα φανουν ολα αναλυτικα. Ετσι γινεται τουλαχιστον σ'εμενα που η καταθεση των χρηματων απ' τη β/θμια γινεται στην probank. Και στην εκτυπωση αυτη αναγραφονται ολα αναλυτικα.. Π.χ. Μισθος Μαιου τοσα, Γ τριμηνο τοσα, δωρο πασχα τοσα, κλπ.. Δε νομιζω οτι και στις αλλες τραπεζες θα διαφερει κατι
Μια ερώτηση: Πόσες καταθέσεις μας κάνουνε?Να εξηγηθώ: Από τον Οκτώβριο δούλευα ωρομίσθιος σε ολοήμερο. Από τότε μέχρι σήμερα μου έχουν κάνει 16 καταθέσεις μισθοδοσίας...Προσπαθώ να καταλάβω σε τι αντιστοιχεί η καθεμία, αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλές (Οι μήνες είναι 9, άντε να είναι και 3 επιδόματα τριμήνων και 2 δώρα Πάσχα-Χριστούγεννα και 1 επίδομα απόλυσης...κάτι λείπει). Καμιά ιδέα κανείς σε τι αντιστοιχούν οι πληρωμές???
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 14, 2008, 02:17:50 amΠαιδια αν πατε στην τραπεζα και ζητησετε να σας εκτυπωσουν αναλυτικη κατασταση κινησης του λογαριασμου σας, θα φανουν ολα αναλυτικα. Ετσι γινεται τουλαχιστον σ'εμενα που η καταθεση των χρηματων απ' τη β/θμια γινεται στην probank. Και στην εκτυπωση αυτη αναγραφονται ολα αναλυτικα.. Π.χ. Μισθος Μαιου τοσα, Γ τριμηνο τοσα, δωρο πασχα τοσα, κλπ.. Δε νομιζω οτι και στις αλλες τραπεζες θα διαφερει κατιΧμ ελπίζω να γίνεται και στην Α/
Παιδια αν πατε στην τραπεζα και ζητησετε να σας εκτυπωσουν αναλυτικη κατασταση κινησης του λογαριασμου σας, θα φανουν ολα αναλυτικα. Ετσι γινεται τουλαχιστον σ'εμενα που η καταθεση των χρηματων απ' τη β/θμια γινεται στην probank. Και στην εκτυπωση αυτη αναγραφονται ολα αναλυτικα.. Π.χ. Μισθος Μαιου τοσα, Γ τριμηνο τοσα, δωρο πασχα τοσα, κλπ.. Δε νομιζω οτι και στις αλλες τραπεζες θα διαφερει κατι
επίδομα αδείας, επίδομα απολύσεως και τρίμηνα, υποθέτω
Παράθεση από: anneta στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 08:17:34 pmΠαράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 14, 2008, 02:17:50 amΠαιδια αν πατε στην τραπεζα και ζητησετε να σας εκτυπωσουν αναλυτικη κατασταση κινησης του λογαριασμου σας, θα φανουν ολα αναλυτικα. Ετσι γινεται τουλαχιστον σ'εμενα που η καταθεση των χρηματων απ' τη β/θμια γινεται στην probank. Και στην εκτυπωση αυτη αναγραφονται ολα αναλυτικα.. Π.χ. Μισθος Μαιου τοσα, Γ τριμηνο τοσα, δωρο πασχα τοσα, κλπ.. Δε νομιζω οτι και στις αλλες τραπεζες θα διαφερει κατιΧμ ελπίζω να γίνεται και στην Α/