0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς τη συντέκνισσα και καληνύχτα Και να σκεφτείς Αγάπη ότι οι περισσότεροι αδιόριστοι παίρνουν 2-4 ώρες ΠΔΣ.
Παράθεση από: anneta στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 10:01:36 pmφέτος με προϋπερεσία 4 μηνών και με 3.700
φέτος με προϋπερεσία 4 μηνών και με 3.700
Ζήτα αναλυτική κίνηση του λογαριασμού σου, για να δεις από ποιον έχουν κατατεθεί αυτά τα χρήματα.
Καλημέρα! Τώρα κοίταξα και εγώ το βιβλιάριο και απο 1/11/07 μέχρι 13/6/08 που δούλεψα στα ολοήμερα με 12 ώρες την βδομάδα οι καταθέσεις που έγιναν έφτασαν τα 3700
Θα εννοεί 4 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας
Συγνωμη αν ρωταω κατι που εχει ηδη απαντηθει, αλλα δεν το βρισκω. Απ'οτι καταλαβα, 7 ευρω και κατι ειναι η ωρα και για ωρομισθιο Δημοτικου και για ΠΔΣ. Τι ειναι αυτο το επιδομα τριμηνου που εντοπισα καπου;; Επισης, πως μπορω να βρω το χρονο πραγματικης προϋπηρεσιας μου; Τι άλλα παίρνουμε;; Γιατί είδα ένα νούμερο 3700 τη χρονιά για 12 ώρες σε Δημοτικό που περιφερόταν κάπου μες στο θέμα και αναρωτιέμαι αν θα μου βγουν κι εμένα τόσα. Και για να μη σας παιδεύω άδικα, αν έχει κάποιος κάποια σελίδα στο internet να κοιτάξω μόνη μου, ας μου την πει γιατί εγώ δε βρισκω κάτι (ή δεν ψάχνω καλά-πολύ πιθανό).Merci.