0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) Ως Δώρο Χριστουγέννων: 1 ημερομίσθιο ανά 8 πραγματοποιηθέντα στο χρονικό διάστημα 1/5-31/12.
Πως μπορει να ειναι 7,3 η λιγοτερα απο 8 ,οταν την προγουμενη σχ. χρονια ηταν 7,7?Τελος παντων εγω διαιρεσα τα ποσα του καθε μηνα με τις αναλογες ωρες που ειχα κανεικαι μου βγηκε 8,4.
Επιτέλους, χθες, πήρα τα χρήματα της περσινής πρωινής ωρομισθίας από Αιτ/νία. Τόσο καθυστερημένα, αφού άλλωστε το κράτος έχει περισσότερες ανάγκες από εμένα, ελέω "ιερών" δοσοληψιών με τις μονές. Φέτος είμαι αναπλ/τής, ελπίζω και του χρόνου και του παραχρόνου μόνιμος. Ελπίζω επίσης ν' αγωνιστούμε όλοι για να λήξει κάποτε αυτό το αίσχος που ακούει στ' όνομα: ωρομίσθιος εκπ/κός.
Παράθεση από: Evangeline στις Δεκέμβριος 23, 2008, 04:13:30 μμΠως μπορει να ειναι 7,3 η λιγοτερα απο 8 ,οταν την προγουμενη σχ. χρονια ηταν 7,7?Τελος παντων εγω διαιρεσα τα ποσα του καθε μηνα με τις αναλογες ωρες που ειχα κανεικαι μου βγηκε 8,4.Και εμενα το ιδιο μου βγηκε για Οκτωβρη απο πρωτοβαθμια Χαλκιδικης
μηπως εχει γινει καποιο λαθος σε μενα? μετην αυξηση του Νοεμβριουτο χαρτι λεει τα εξης.... ΩΡΕς 43 ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 10 ΜΙΚΤΑ 430 ΚΑΘΑΡΕς ΑΠΟΔΟΧΕς 341,09 αρα δεν ειναι 7,9 η ωρα? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? μιλαμε για 50 λεπτα την ωρα λιγοτερα...
Παράθεση από: aristos2 στις Δεκέμβριος 24, 2008, 09:34:08 πμΕπιτέλους, χθες, πήρα τα χρήματα της περσινής πρωινής ωρομισθίας από Αιτ/νία. Τόσο καθυστερημένα, αφού άλλωστε το κράτος έχει περισσότερες ανάγκες από εμένα, ελέω "ιερών" δοσοληψιών με τις μονές. Φέτος είμαι αναπλ/τής, ελπίζω και του χρόνου και του παραχρόνου μόνιμος. Ελπίζω επίσης ν' αγωνιστούμε όλοι για να λήξει κάποτε αυτό το αίσχος που ακούει στ' όνομα: ωρομίσθιος εκπ/κός.αριστο, ελπιζω να μην μας ξεχασεις ειτε εμας τους ιδιους ειτε τους μετα απο εμας ωρομισθιους. και να γινει το νουμερο 1 αιτημα των μονιμων.
Παράθεση από: fivo στις Δεκέμβριος 24, 2008, 12:23:36 μμΠαράθεση από: aristos2 στις Δεκέμβριος 24, 2008, 09:34:08 πμΕπιτέλους, χθες, πήρα τα χρήματα της περσινής πρωινής ωρομισθίας από Αιτ/νία. Τόσο καθυστερημένα, αφού άλλωστε το κράτος έχει περισσότερες ανάγκες από εμένα, ελέω "ιερών" δοσοληψιών με τις μονές. Φέτος είμαι αναπλ/τής, ελπίζω και του χρόνου και του παραχρόνου μόνιμος. Ελπίζω επίσης ν' αγωνιστούμε όλοι για να λήξει κάποτε αυτό το αίσχος που ακούει στ' όνομα: ωρομίσθιος εκπ/κός.αριστο, ελπιζω να μην μας ξεχασεις ειτε εμας τους ιδιους ειτε τους μετα απο εμας ωρομισθιους. και να γινει το νουμερο 1 αιτημα των μονιμων. Δε θα ξεχάσω κανέναν, γιατί κυρίως δεν ξεχνιέται η τόση υποβάθμιση.Σε όποια διεκδίκηση που θα σχετίζεται με την αυτονόητη αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού εγώ θα συμμετέχω.
Παράθεση από: catwoman2 στις Δεκέμβριος 24, 2008, 02:28:32 μμμηπως εχει γινει καποιο λαθος σε μενα? μετην αυξηση του Νοεμβριουτο χαρτι λεει τα εξης.... ΩΡΕς 43 ΩΡΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 10 ΜΙΚΤΑ 430 ΚΑΘΑΡΕς ΑΠΟΔΟΧΕς 341,09 αρα δεν ειναι 7,9 η ωρα? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? μιλαμε για 50 λεπτα την ωρα λιγοτερα...Τι χαρτί ακριβώς σου έχουν δώσει?