0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ο αριθμός τους θα είναι 2000 όπως είπε ο υπουργός;;
Δηλαδή πάμε για άνοιγμα πινάκων; Τα δυσπρόσιτα πώς θα τα δηλώνουμε; Ονομαστικά;
Εκτιμώ το χιούμορ σου Φαντάζομαι θα σκέφονται να διορίσουν τους εναπομείναντες "ασεπίτες", με αντίστοιχο "40%" και ίσως κάποια 24μηνα που έμειναν σε κάποιες ειδικότητες;Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός για τα παραπάνω;
Το ανοιγμα πινακων που το καταλαβες συναδελφε απο τα παραπανω?? Δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν οι πινακες αν δεν διοριστουν ολοι οι εναπομειναντες...οποιος λεει το αντιθετο οτι θα τους ανοιξει ,ειτε ειναι υπουργος, δεν ξερει καλα το θεμα...Αν δεν γινουν διορισμοι να φυγουν αυτα τα 700 περιπου ατομα δεν ανοιγουν οι πινακες.
Αν το υπουργείο πήγαινε με βάση τη λογική θα έπρεπε να ανοίξουν οι πίνακες για να ανεβαίνουν στον πίνακα αυτοί που πάνε σε δυσπρόσιτα, να υπάρχει αυτό το κίνητρο. Γιατί με κλειστούς πίνακες και τα μόρια αυτά να μετρήσουν αν και όταν γίνει ΑΣΕΠ, ζήσε Μάη μου...
Απλώς θέλω να πω ότι με κλειστούς πίνακες σιγά το δέλεαρ να πάει κάποιος σε δυσπρόσιτα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα, τελικά, κάναμε τόσες μέρες... Έτσι, μου φαίνεται. Εκεί που έλεγε ότι ακόμη και τη σειρά στους πίνακες δε θα υπολόγιζε για να μη μείνουν τα δυσπρόσιτα χωρίς εκπαιδευτικούς, τώρα αν και όταν και εφόσον...
Μπορουν πολυ ευκολα να ανοιξουν οι πινακες με τη μοριοδοτηση του 3848 χωρις ή με τη παραμετρο ΑΣΕΠ. Κανεις δε θα μπορει να επικαλεστει πλεον οτι δε γνωριζε.