0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οσοι πιστεψαν ότι το Υπουργειο θα τους διορισει καποια στιγμη,θα πανε με το 600ρι ευρω,και οποτε.Οι υπολοιποι που προσεφυγαν από το 2010 δεν θα εχουν την ιδια τυχη
http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82 Nεοπροσλαμβανομενοι με μισθο 400 καθαρα!!!!!!!!!!Θα εχουν το αισχρο θρασος να το εφαρμοσουν και στους εκπαιδευτικούς που διορίζονται στις εσχατιες;Δυστυχως ειμαστε χωρα γεροντων και αυτοι θα τους ξαναψηφισουν,αδιαφορωντας για παιδια και εγγονια.Μη χασουν τη συνταξη των 300 ευρω.
Αφου είναι ανόητοι.Καταθεσεις δεν εχουν,το πατρικο το παιρνει η τραπεζα.Ερχομαι να συμφωνησω με γνωστο αιρετικο δημοσιογραφο.Να πεινασουν και να μεινουν στο δρομο μπας και βαλουν μυαλο.
Nεοπροσλαμβανομενοι με μισθο 400 καθαρα!!!!!!!!!!Θα εχουν το αισχρο θρασος να το εφαρμοσουν και στους εκπαιδευτικούς που διορίζονται στις εσχατιες;Δυστυχως ειμαστε χωρα γεροντων και αυτοι θα τους ξαναψηφισουν,αδιαφορωντας για παιδια και εγγονια.Μη χασουν τη συνταξη των 300 ευρω.
Ας έκαναν προσλήψεις στο δημόσιο και ο μισθός με τα σημερινά δεδομένα είναι λογικός…, Για 5μηνα προγράμματα μετά από 80 ώρες κατάρτισης σε πτυχιούχους ΑΕΙ ΤΕΙ δίνουν λιγότερα!Ας κάνουν διορισμούς εκπαιδευτικών και με 585! Πόσο ακόμα θα καλύπτουν τα κενά με τους αναπληρωτές , οι νεώτεροι τώρα δεν μπορούν να βρουν πουθενά δουλειά.
Εγώ δεν΄έχω δει κανένα να πεινάει και να έχει την πολυτέλεια να γράφει τα παράπονα του ολημερίς και ολονυχτίς στο forum... Oσοι σκέφτονται να τους ξαναψηφισουν,να πεθανουν στην πεινα,δεν με απασχολει.Δεν μπορει να παιρνουν στο λαιμο τους αθωο κοσμο.Εγω δε πειναω ουτε χρωσταω,ειμαι από τους τυχερους