0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 10, 2014, 01:56:21 pmΕγώ δεν΄έχω δει κανένα να πεινάει και να έχει την πολυτέλεια να γράφει τα παράπονα του ολημερίς και ολονυχτίς στο forum...Οσοι σκέφτονται να τους ξαναψηφισουν,να πεθανουν στη πεινα,δεν με απασχολει.Δε μπορουν να παιρνουν κι άλλο κοσμο αθωο,στο λαιμο τους.Εγω ουτε πειναω,ουτε χρωσταω,ειμαι από τους τυχερουςΑθώος και Δ.Υ. ή έστω wannabe Δ.Υ. ΥΓ1. Καλόοοοοοο !!!! Παίζει αποζημίωση λόγω πλάνης και ότι παρασύρθηκα ? Ρε παιδιά μου έχετε φτιάξει απίστευτα το κέφι σήμερα... τέτοιο δάκρυ από γέλιο δεν ξέρω από πότε... YΓ2. Το μόνο που μένει να δω σε αυτή τη ζω'η είναι ότι κάποιος υποχρεώθηκε να γίνει Δ.Υ. και δεν ήθελε. Μετά έμπλεξε στα γρανάζια του Δημοσίου και έκατσε μέχρι την σύνταξη γιατί ήθελε αλλά δεν μπορούσε να φύγει...
Εγώ δεν΄έχω δει κανένα να πεινάει και να έχει την πολυτέλεια να γράφει τα παράπονα του ολημερίς και ολονυχτίς στο forum...Οσοι σκέφτονται να τους ξαναψηφισουν,να πεθανουν στη πεινα,δεν με απασχολει.Δε μπορουν να παιρνουν κι άλλο κοσμο αθωο,στο λαιμο τους.Εγω ουτε πειναω,ουτε χρωσταω,ειμαι από τους τυχερους
Συγνώμη ρε gus, το αστείο της υπόθεσης στο συνδυασμό "αθώος + δημόσιος υπάλληλος" που το βλέπεις; Δηλαδή για εσένα ισχύει η εξίσωση: δημόσιος υπάλληλος = κάθαρμα, διεφθαρμένος, ρουφιάνος; Προφανώς όποιος δεν έχει συναλλαγές με τους μηχανισμούς εξουσίας, έχει διοριστεί χωρίς να προστρέξει στα βουλευτικά γραφεία, κάνει τη δουλειά του σωστά, δε μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με το κλασικό βύσμα ή κομματόσκυλο που θα πούλαγε και τη μάνα του για να εξασφαλίσει μια θέση στο δημόσιο. Καλή είναι η γκρίνια, αλλά ας αφήσουμε λίγο το τσουβάλι στην άκρη...Τα τσουβαλιάσματα είναι ίδιον ολοκληρωτικών καθεστώτων.Ίσως βέβαια να μην κατάλαβα καλά αυτό που εννοείς, οπότε κάθε διευκρίνηση είναι δεκτή.
Ας έκαναν προσλήψεις στο δημόσιο και ο μισθός με τα σημερινά δεδομένα είναι λογικός…, Για 5μηνα προγράμματα μετά από 80 ώρες κατάρτισης σε πτυχιούχους ΑΕΙ ΤΕΙ δίνουν λιγότερα!Ας κάνουν διορισμούς εκπαιδευτικών και με 585! Πόσο ακόμα θα καλύπτουν τα κενά με τους αναπληρωτές , οι νεώτεροι τώρα δεν μπορούν να βρουν πουθενά δουλειά.
;Dμονο στοργη ,για προδερμ δε φτανουν!