0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να αλλάξουμε τόπικ ως διορισμένοι, αλλά το pde δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ!
Είναι ψυχοθεραπευτικό πρώτα απ' όλα! Άσε που μαθαίνεις και πράγματα που δεν ξέρεις. Κατά το "όσο ζεις μαθαίνεις"Εύχομαι σύντομα να τελειώνει αυτός ο Γολγοθάς για σας! Ειλικρινά δεν αξίζει κανείς τέτοια άδικη ταλαιπωρία.
Μεχρι να το πει,θα εχω γινει Οιδιποδας Τυραννος
και γω ελεγα οτι μεχρι να διοριστουμε θα εχω μπει ειδικη κατηγορια αφου απο το πολυ το περιμενε τρια μαζι θα τα βγαλω κι ενα που ηδη εχω, τεσσερα, αλλα δε νομιζω να προλαβουμε, ουτε εσυ να στραβωθεις σαν τον Οιδιποδα, ουτε εγω να γινω πολυτεκνη!
Το ότι μας εχει γκαστρωσει ο Υπουργουλλλλης μετραει;Εδω είναι το Οφθαλμολογικο τμημα,πιο περα στο εξελιξεις με πίνακες,το Ψυχιατρικο-μας ηρθατε κι από εδώ;χαιρετε-εχουν ολοι παλαβωσει με τις "εξαγγελιες'' και αργει και ο Αγιος Ανδρεας στον οποιο και απευθυνθηκα να του δινει φωτιση.Αλλα Αγιος είναι και αυτος δεν είναι η Αμεσος Δραση
Ρε παιδιά, πραγματικά, σε αυτό το υπουργείο ζούμε το θέατρο του παραλόγου...Σαν ήρωας σε έργο του Beckett νιώθω 4 χρόνια τώρα. Η ατέλειωτη αναμονή, και κάθε φορά ένας υπουργός να διαγωνίζεται στην ασχετοσύνη τον άλλο...Κι εμείς να προσπαθούμε να μεταφράσουμε τι λέει και τι θα πράξει τελικά...Υγιείς ήμασταν όταν δώσαμε ΑΣΕΠ και περάσαμε και θα καταλήξουμε με ψυχοφάρμακα μέχρι το διορισμό...Και δε βγαίνει να δηλώσει τουλάχιστον ότι θα κλείσει με τις εκκρεμότητες μπας και ηρεμήσουμε κι εμείς...Και μετά ας κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός...