0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην πεσετε να με κατασπαραξετε για αυτο που θα πω... ....αλλα σε συγκριση με το περσινα επι Αρβανιτοπουλου, "δεν υπαρχουν κενα", τη σφαγη σε μεταθεσεις-αποσπασεις, τα μαγειρεμα με την επεκταση του διδακτικου ετους, τη μουγκα για ενδεχομενους διορισμους και νεο ΑΣΕΠ..... ....ε τουλαχιστον αυτος το παει καλυτερα....μεχρι στιγμης... και τουλαχιστον αναδεικνυει θεματα που ο προηγουμενος εκανε πως δεν υπηρχαν!Θεωρω οτι αμεσα θα ληξει αυτη η ομηρεια των διοριστεων του 2008!
Κι εγώ μαζί σου josua.
Των διοριστέων μονό ή και του 40%;
Ειναι 33 επιλαχοντες που διεκδικησαν και τελικα κερδισαν το χαρακτηρισμο τους ως διοριστεοι, διοτι 33 ατομα απο τους αρχικους διοριστεους επελεξαν να διοριστουν μεσα απο αλλους πινακες (24μηνο και Ενιαιο)Ορθως αναφερεται ο Λοβερδος σε αυτους.. αλλα κακως μονο σε αυτους διοτι υπαρχουν περιπου 300 κανονικοι διοριστεοι απο αλλες ειδικοτητες που χρηζουν και αυτοι αναφορας.
Λέγεται ότι θα διοριστούν 33 νηπιαγωγοί..ξέρετε αν θα διορίσει και το αντίστοιχο 40%;Είμαι περίπου στην θέση 15 στον ενιαίο. Έχω ελπίδες;Κάθε χρόνο την ίδια αγωνία.. Ελπιζώ κάποια στιγμή αυτοί που χρόνια περιμένουμε να διοριστούμε όλοι!!Ευχαριστώ!