0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να διοριστείς τι έγινε? Θα ζείς με τα 700 ευρω το μήνα?Αν ήμουν στα 25-30 θα έκανα ένα μεταπτυχιακό έξω και θα δούλευα έξω. Εστω και με πολύ λίγα για αρχή. Φυσικά όχι στην εκπαίδευση.Η προυπηρεσία του εξωτερικού μετράει απίστευτα και η εξέλιξη είναι ανάλογη των προσόντων.Αναφέρομαι πάντα σε φυσικούς, μαθηματικούς, μηχανικούς, βιολόγους και οικονομικά. Ειδικα οι μηχανικοί απορώ τι θελουν και ασχολούνται με την εκπαίδευση οι οποίοι υποτίθεται ότι ως μηχανικοί έχουν τεράστιους ορίζοντες ανοιχτούς, αφού τα πάντα γύρω μας είναι φτιαγμένα από μηχανικούς.Δηλαδή ακούγεται αστείο τώρα ο ηλεκτρολόγος μηχανικός που μπορεί να έχει και μεταπτυχιακό, να θεωρεί ότι "ολοκλήρωσε" ως επιστήμονας με το να κάνει μάθημα στα παιδάκια για τις μπαταρίες..
Παιδια,σορρυ,μαλλον δεν εκανα σωστη διατυπωση,μαλλον δεν ημουν τοσο σαφης και καταλάβατε ότι μπορει να δοθουν λιγοτερες από 513.Οχι,εννοουσε ότι μπορει να δοθουν,να εγκριθουν παραπανω ο κυριος με τον οποιο μιλησα.Ξερουν προφανως αλλα δεν μπορουν να μιλησουν.Aν ηταν δηλαδή οριστικο το 513 θα ηταν και ανακοινωσιμο.Aπο το Υπουργειο εννοείται,οχι από τις χαζοφυλλαδες
οι διορισμοι θα γινουν. δεν εχει αλλαξει κατι. κι επειδη καποια μελη μας λενε οτι θα πρεπει να απολογηθουμε για τις πληροφοριες που εχουμε μηπως θα επρεπε να το ξανασκεφτουν? γιατι μπορει να βγω και γω τοτε και να απαιτησω μια συγνωμη απ'αυτους που στελνουν πμ δεξια κι αριστερα διατυμπανιζοντας το ποσο αναξιοπιστη ειμαι! ξανασκεψου το συναδελφε!
Από φίλο που εργάζεται στο υπουργείο έμαθα ότι διορίζει τους εναπομείναντες μέχρι Δεκέμβρη και πάμε για ΑΣΕΠ Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο από άτομο εμπιστοσύνης;
Η πληροφορία που έχω εγώ και προέρχεται επίσης από άτομο του υπουργείου λέει για ΑΣΕΠ αρχές Ιανουαρίου. Κάτι δεν πάει καλά μάλλον... Φεβρουάριο-Μάρτιο πάνως το πιθανότερο είναι να έχουμε εκλογές. Αν προκηρυχθεί ΑΣΕΠ για τότε, ο υπουργός και επίσημα θα έχει κόκκινη κάρτα.