0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφήμιση από φροντιστήριο!!! Δέστε πως αλλάζουν τα πράγματα....Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου θα διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον διαγωνισμός ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Η δήλωση αυτή αποτελεί μόνο εκδήλωση της πρόθεσης του Υπουργού και όχι προκήρυξη διαγωνισμού.Επειδή δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί τίποτα ως προς τον διαγωνισμό (αν θα διεξαχθεί, ειδικότητες που θα περιλαμβάνει, θέσεις ανά ειδικότητα, εξεταστέα ύλη, ...) προτείνουμε σε όλους τους υποψήφιους να αναμένουν πιο σαφής ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας. Μετά την επισημοποίηση του διαγωνισμού θα αρχίσουν να δημιουργούνται τμήματα προετοιμασίας καθώς και θα είναι διαθέσιμα πακέτα σημειώσεων.
Eμένα που με είχε πάρει πάντως τηλ. ο δικηγόρος (Παλαιόλόγος) μου είχε πει ότι αν βγει θετικό το στε για τους ασεπίτες, τραβάει κι εμάς κι ότι δεν ισχύει ότι χάνουμε οι του 40% το διορισμό. Γνώριζε για την προσφυγή κάποιων συναδέλφων κατά του 40% περι συνταγματικότητας ... Τι να πω τώρα, μακάρι να μην αναγκαστουμε να φτάσουμε εκεί κ να μας πάρει πριν...
Δεν ισχυει Μαργαριτα μου αυτό που σας ειπε.Γι αυτό και ο Λοβέρδος που γνωριζει τι εχει να γινει μετα την εκδοση της αποφασης,θα διορισει.Αν δεν ηταν το ΣτΕ, θα περιμεναμε Φεκιτες και οι συνάδερφοι του 40% ακομα και η μεταβατικη θα γινοταν λαστιχο.
Ποιο δεν ισχυει kokoschka? Οτι αν βγει αποφαση του στε το 40% δε θα διοριστει? Και ο δικηγορος τοσο ασχετος που λεει ο,τι θελει? Αν δεν ξερουν και οι δικηγοροι που μας ανελαβαν ξερουμε εμεις? Και αν ξερουμε εμεις οι απλοι αδιοριστοι αληθεια απο που τα ξερουμε? ? ? ?
Δεν ισχυει Μαργαριτα μου αυτό που σας είπε. Γι αυτό και ο Λοβέρδος, που γνωριζει τι εχει να γινει μετα την εκδοση της απόφασης, θα διορίσει. Αν δεν ηταν το ΣτΕ, ακόμα θα περιμεναμε Φεκιτες και οι συνάδερφοι του 40 και η μεταβατικη θα γινοταν λάστιχο.
Lasid ναι σ αυτο δεν εχεις κι αδικο για τους δικηγορους! Απο την αλλη το Στε μηπως κρινει αντισυνταγματικη απλα την κατανομη..? Και που ξερουμε συναδελφοι εμεις οτι ο λοβερδος βιαζεται πριν την αποφαση του Στε? ΠΟΙΟΣ δινει τετοια πληροφορια?