0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους..Ξαναγυρνάω με τις απορίες μου.Συνάδελφοι εσείς με πιο κριτήριο δηλώνετε περιοχές;Πρώτη προτίμηση αυτή που σας ενδιαφέρει περισσότερο και είναι πιο κοντά στο σπίτι σας η όσο μακρύτερα, τόσο καλύτερα;Εγώ δεν έχω καμιά ελπίδα αλλά διαβάζοντας το φόρουμ είδα τους μισούς να δρουν με βάση το πρώτο κριτήριο και τους άλλους μισούς με το δεύτερο.Τι είναι πιο αποτελεσματικό λοιπόν για την τοποθέτησή σου;
προτού 2 βδομάδες απόκτησα το πτυχίο μου και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για αναπληρητής για το κλαδο ΠΕ03 (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ) αλλά θέλω να ρωτήσω τα εξής :1. οι πιθανότητες διορισμού που έχω είναι μηδαμινές σωστά ; 2. περιοχή προτίμησης να βάλω μία στην τύχη λέω και να συμπληρώσω το κουτάκι Νο3 Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις λοιπές περιοχές της
Συναδελφοι στην αιτηση μπορω να δηλωσω πχ 1 .Α Θες/νικης 2. Α θες/νικης μειωμενο. Σωστα ;;Ομως σημερα μου ανεφεραν πως στο ηλ. συστημα που περνανε την αιτηςη δεν υπαρχει πχ η παραπανω 2 επιλογη και αν θελω μειωμενο να βαλω το κουτακι για μειωμενο. Ειναι δυνατον;;;; Αφου το λεει ξεκαθαρα στην προκηρυξη πως γινεται αυτη η διακριση....καποιος να με διαφωτισει γιατι τρομοκρατηθηκα...ευχαριστω πολυ!