0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω . Οι πληρωμές αναπληρωτών ΕΣΠΑ γίνονται κανονικότατα (μια που ελέγχονται και οι υπεύθυνοι έχουν deadlines) τουλάχιστον για πολλές περιπτώσεις που ξέρω . Η μόνη καθυστέρηση είναι συνήθως τον πρώτο μήνα αλλά μετά γίνεται ανελλιπώς κάθε μήνα. Συνήθως οι πληρωμές είναι το τελευταίο δεκαήμερο κάθε μήνα (για τον προηγούμενο).
Έχω την εντύπωση όμως ότι πληρώνονται ως ωρομίσθιοι.Αν χαθεί κάποια ώρα δεν την πληρώνονται.
Υπάρχει κάπου κάποιος πίνακας που να αναφέρει τα δυσπρόσιτα δημοτικά σχολεία;;;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι άλλο: αν ένας αναπληρωτής από ΕΣΠΑ δουλεύει τις ίδιες ώρες με κάποιον , που πληρώνεται απο τον τακτικό προϋπολογισμό, παίρνει τον ίδιο μισθό ή κατώτερο;
http://malliaros.bplaced.net/home.php?outher=00&utm_source=moriade&utm_medium=baner&utm_content=v1&utm_campaign=moriade
Το να ισχύσει αναδρομικά κάθε άλλο παρά δίκαιο είναι καθώς δήλωνες περιοχές με άλλα κριτήρια το 10 (που δεν προβλεπόταν επιπλέον μοριοδότηση για τα δυσπρόσιτα). Εκτός αν εννοείς να μετράνε μόνο για μεταθέσεις,τοποθετήσεις κτλ μετά τον διορισμό.
Και τα δυο να ισχύσουν. Τις περικόπες στους μισθούς μας τις κάναν αναδρομικά το 2011, κάποιοι στήριζόνταν στο 24μηνο το τότε θεμελειωμένο και εν μια νυχτι το χάσαν. Θα πρέπεί να ισχύσουν αναδρομικά απο το 2010 οι ευεργετήσεις περι δυσπρόσυτων.
Μια τέτοια αλλαγή/τροποποίηση εκ των υστέρων μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές στη σειρά κατάταξης του πίνακα..πάντως όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι απορώ πως θα μπορέσουν να εφαρμόσουν κάτι τέτοιο με παγωμένη προϋπηρεσία. Τουλάχιστον κατάλαβες γιατί βρέθηκες Aχαϊα κι όχι Φλώρινα;