0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τουλάχιστον το βέβαιο ήταν ότι δε θα μοριοδοτούνταν όσο είναι κλειδωμένοι οι πίνακες. Εσύ που πήγες σε δυσπρόσιτο γιατί δεν θέλεις να σε μοριοδοτήσουν αναδρομικά;
όσο για το τι θα δηλώσουμε φέτος, έχεις καμιά αμφιβολία ότι δε θα δηλώσουν οι περισσότεροι δυσπρόσιτα, αν μοριοδοτηθούν διπλά;
ειλικρινά Κυριακή βράδυ , είναι κομματάκι δύσκολο κάποιος να έχει εγκυρότατες πηγές του τι θα γίνει Δυτέρα πρωί.Αυτό αφορά και συναδέλφους στο σάιτ και συνδικαλιστές που δεν με ενδιαφέρουν. Για εμάς τους παλαιότερους με 50 + μήνες υπηρεσίας , που πολλοί έχουμε αυτά τα χρόνια μιλήσει με άλλους πολλούς υπεύθυνους και μη,δεν μασάμε από μπουρδολογία.Μας εκπλήσσει όμως η λύσσα κάποιων να μην γίνει το αυτονόητο. Να φανούν δηλαδή επιτέλους, οι μήνες που βολοδέρναμε ανά την Ελλάδα , αφήνοντας πίσω οικογένειες. Να τοποθετηθεί ρε παιδάκι μου ο καθένας εκεί που δικαίως πρέπει να ανήκει στον πίνακα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά και έχω ξενερώσει πια με τις ήξεις και αφίξεις των τελευταίων ετών των αρμοδίων, αλλά ξενερώνω πολύ περισσότερο βλέποντας νεώτερους συναδέλφους να είναι τόσο φανατικά εχθροί του αυτονόητου , ξεκάθαρα σκεπτόμενοι την πάρτη τους. Δυστυχώς.
Σου ξαναλέω ότι με συμφέρει να συμβεί αυτό μεν, αλλά δε μ'αρέσει να συμβούν στους άλλους αυτά που δε θα ήθελα να πάθω εγώ. Πολύ απλά γιατί θυμάμαι πώς ένιωσα όταν είδα αλεξιπτωτιστές μπροστά μου στον πίνακα με τεράστιες προϋπηρεσίες αναδρομικά αναγνωρισμένες. Και επιτέλους δε μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε επιλογές με τη λογική "σήμερα σου τα λένε έτσι, και αύριο αλλιώς." Πρέπει να μπει μια τάξη.
τότε να μην μοριοδοτηθεί διπλά ούτε αυτός που πήγε, ούτε αυτός που θα παέι, αυτό να ζητάς, όχι να θεωρούμε δεδομένο ότι θα μοριοδοτούνται διπλά αό εδώ και πέρα και να συζητάμε για τα αναδρομικά!όσο γι' αυτούς από οαεδ, δεν συγκρίνεται, γιατί αυτοί πήραν αναδρομικά προϋπηρεσία από το σπίτι τους όχι από δυσπρόσιτα
όσες αγωγές έγιναν και όταν εκλεισαν οι πίνακες σε μια νύχτα το 2010 αδικαιολογητα και αφηνοντας πολλους που ηταν να μπουν στο 24μηνο ας πούμε; ...και ασεπ πότε; το 2020; και μεχρι τοτε τι ακριβώς πρέπει να γίνει συνάδελφοι;
Κάναμε τις επιλογές μας με βάση το τι ίσχυε πέρυσι. Το να μη μοριοδοτηθούν ποτέ επειδή όταν πήγες εσύ δε μοριοδοτούνταν είναι σαν να θες απλά "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Ας μοριοδοτηθούν και ξαναδήλωσέ τα, πού είναι το πρόβλημα? Να πας και φέτος αν θες! Πώς δεν είναι το ίδιο με τον ΟΑΕΔ? Κι εγώ γύριζα στις ραχούλες και τα κορφοβούνια και δεν έκατσα στη γειτονιά μου! Αν γνώριζα θα καθόμουν σπιτάκι μου κι εγώ! Αν υιοθετήσουμε τη λογική ότι οι νόμοι αλλάζουν κάθε λίγο και παρέρχονται, είμαστε χαμένοι από χέρι ομαδικώς.
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουλίου 27, 2014, 10:54:26 pmτότε γιατί σκας και χτυπιέσαι θα κρατήσεις την θέση σου στον πίνακα και άσε τους άλλους να ελπίζουν ή δεν πρέπει να το κάνουν ούτε αυτό? Δέν είπα να μην ελπίζεις ...βεβαίως και μπορείς...να σέβεσαι όμως και το νόμο που ψηφίστηκε το 2010 και όλοι κανονίσαμε την ζωή μας βάσει αυτού.Δεν μου απάντησες όμως γιατί ο συνδικαλιστής σας τότε δεν αντέδρασε στην κολλητή του ΑΝΝΑ και τώρα αντιδρά και μάλιστα ενώ έχει βγει η εγκύκλιος???γιατί αναστατώνει τον ήδη ταλαιπωρημένο εκπαιδευτικό κόσμο με τα προτεχνήματα???και προηγουμένως ζήτησα μια απάντηση και δεν την πήρα.Και ξαναρωτώ γιατι ο ΚΥΡΙΟΣ δεν αντέδρασε για την εντοπιότητα?
τότε γιατί σκας και χτυπιέσαι θα κρατήσεις την θέση σου στον πίνακα και άσε τους άλλους να ελπίζουν ή δεν πρέπει να το κάνουν ούτε αυτό?
Και κατι τελευταίο ! Άλλο η δευτεροβάθμια και άλλο η πρωτοβάθμια . Στην πρωτοβάθμια δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ και όσοι έχουν δώσει ειναι συλλεκτικά κομμάτια !! Στην δευτεροβάθμια εχουμε ματώσει με τους ΑΣΕΠ και τον σκληρό ανταγωνισμό ! Πως λοιπόν θα ερθει ο τρίτεκνος με 5000σειρα και χωρίς ΑΣΕΠ να πάρει τη θέση του αλλού με 30 η 40 μήνες ; Απο την αλλη οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ; Ξέρετε πόσοι θα μπουν πάνω πάνω ; minus 03 όταν θα κάνει κάποιος αγωγή θα την κερδίσει γιατι θα πατήσει πάνω στον 3848 μην ειστε τόσο σίγουροι οτι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις ειδικά στην δευτεροβάθμια !