0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή εδώ μέσα ΠΟΛΛΟΊ -ευτυχώς όχι όλοι- βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και τα παρουσιάζουν ως δεδομένα...σε πληροφορώ συνάδελφε ότι έχω πάρα πολλά μόρια.
Οι αναπληρωτές αυτή τη φορά θα είναι πολλοί…Πάρα πολλοί…Που μεταφράζεται σε πάρα πολλούς ψήφους!Χιλιάδες ψήφους…
Το εκαναν επειδη περιμεναν να εφαρμοστει ο 3848! Τα μορια προυπηρεσιας στα δυσπροσιτα δεν μετρουν διπλα στους διορισμους αλλα μονο στους αναπληρωτες, αρα δεν εχουν κανενα νοημα για διορισμο με τον 3848.Αναδρομικη εφαρμογη ειναι αδιανοητη και θα γινει μονο εκ του πονηρου. Εσενα μπορει να σε βολευει γιατι δεν εισαι ψηλα στον πινακα (καποιος που ειναι ψηλα οπως η fotini18 δε θα επηρεαστει ειτε τα μορια της μετρησουν διπλα ειτε οχι), αλλα δε θα κοιταξουμε τι βολευει τον εναν. Αλλα τι λεω, αυτο ειπε ο Λοβερδος: για να δωσουμε δουλεια στο βυσμα μας, θα καταπατησουμε την αρχη της ισοτητας...Οσοι ζητουσατε ανοιγμα των πινακων χωρις ταυτοχρονη εφαρμογη του νεου νομου, χαστε τωρα τη σειρα σας για να βολευτουν "συναδελφοι" οπως η Syllas που δεν εχουν προβλημα ν'αλλαζουν οι νομοι σε μια νυχτα αρκει να τους βολευουν προσωπικα...
Κουίζ: Παρουσιαζόμαστε 3 άτομα για να καλυφθούν κενά σε 4-5 σχολεία. Το ένα σχολείο είναι από αυτά που ονομάζουμε δυσπρόσιτα. το άλλο είναι σε πόλη του νομού, και κάποιος πρέπει να καλύψει 2 σχολεία που δεν θεωρούνται δυπρόσιτα αλλά απέχουν 70 χλμ το ένα από το άλλο και 35 χλμ το καθένα από την πρωτεύουσα του νομού σε αντίθετες κατευθύνσεις. Όλα τα σχολεία μοριοδοτούνται το ίδιο. Τι επιλέγεις; Εγώ πάλι βρέθηκα σε εκείνα τα δύο σχολεία...Και φυσικά τώρα αναδρομικά αυτός που του κλήρωσε το δυσπρόσιτο έχει κάθε δικαίωμα να πάρει την διπλή του μοριοδότηση . (Είμαι τα ίδια χρόνια με εσένα στο σχολέιο , έχω τις ίδιες επιτυχίες στον ΑΣΕΠ αλλά ποιος μετράει;)
ειδικά αυτό κουκουρούκου, είναι το πλέον αδύνατον να γίνει! για τι άνοιγμα θα μιλάμε τότε δηλαδή; αν είναι δυνατόν ρε παιδιά , τι διαβάζουμε τώρα; δηλαδή 4 χρόνια(2010-2014) σβήνονται από τον χάρτη, γιατί έτσι; θα αλαλιάσουμε τελείως; τέλος πάντων δεν προκύπτει από πουθενά αυτό και τελος.
Σφάλμα 2ο : Κάποιος συμβουλάτορας (Σ.Σ. τους τρώμε στην μάπα εν ενεργεία, τους τρώμε και συνταξιούχους) του προτείνει να πει ότι θα δώσει την μαγική λύση λαμβάνοντας υπόψη την εντοπιότητα: http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/11512-11-07-14-alpha.html
@aghathi, γι' αυτό δε θέλεις να μετρήσουν αναδρομικά τα δυσπρόσιτα; Επειδή σε πήραν σ' αυτά τα 2 που δε θεωρούνταν δυσπρόσιτα; Επειδή, άλλα μας έγραψες πριν, ότι παρόλο που θα σε σύμφερε, αν μετρούσαν αναδρομικά, δε θέλεις να γίνει από αίσθημα δικαίου προς τους άλλους! Μάλιστα...Κάποιοι είναι λοβερδικότεροι του λοβέρδου! Η εντοπιότητα για κάποιους που θα παρακάμψουν κάθε πίνακα και σειρά δε σε πειράζει! Καλά...ας μην το κουράζουμε άλλο. Ό,τι αποφασίσουν τα μεγάλα αφεντικά!!! Εμάς ούτε μας ρωτάει κανείς ούτε μετράνε τι κάνουμε...