0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάστε τι λέει ο Patreas... Πάντως είναι εντελώς απαράδεκτο η εγκύκλιος να γράφει "αν" και επίσης είναι απαράδεκτοι όλοι όσοι παίζουν με τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που θέλουν να υποβάλουν αίτηση αναπληρωτή. Και φυσικά οι ευθύνες ξεκινάνε από την κεφαλή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.Και έχω μια απορία αν με κάποιον τρόπο μπορέσουν να περάσουν τα περί δυσπρόσιτων (ορεινών όγκων και νησιών).Νομός Ιωαννίνων, ας πούμε ότι δυσπρόσιτα είναι τα Πράμαντα.Εγώ που είμαι 1ος στην σειρά του πίνακα της ειδικότητάς μου δηλώνω πρώτη προτίμηση τον νομό Ιωαννίνων και ο 100ος με την νέα τροποποίηση δηλώνει Πράμαντα.Αν βγει κενό στα Πράμαντα θα καλέσουν αυτόν ή εμένα; Ή θα κληθούν οι Δευτεροβάθμιες (τα ίδια φαντάζομαι ισχύουν και για την Πρωτοβάθμια αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη) να δώσουν σε ξεχωριστή επιλογή τα σχολεία του υπόλοιπου νομού και χώρια τα δυσπρόσιτα; Ή θα υπάρχει κάποιος στο Υπουργείο να κάνει αυτόν τον διαχωρισμό;Την τοποθέτηση δεν την αποφασίζουν (με τους αντίστοιχους κανόνες) οι κληθέντες εκπαιδευτικοί μιας ειδικότητας σε έναν νομό; Από την στιγμή που καταργήθηκαν τα Α,
Και έχω μια απορία αν με κάποιον τρόπο μπορέσουν να περάσουν τα περί δυσπρόσιτων (ορεινών όγκων και νησιών).Νομός Ιωαννίνων, ας πούμε ότι δυσπρόσιτα είναι τα Πράμαντα.Εγώ που είμαι 1ος στην σειρά του πίνακα της ειδικότητάς μου δηλώνω πρώτη προτίμηση τον νομό Ιωαννίνων και ο 100ος με την νέα τροποποίηση δηλώνει Πράμαντα.Αν βγει κενό στα Πράμαντα θα καλέσουν αυτόν ή εμένα; Ή θα κληθούν οι Δευτεροβάθμιες (τα ίδια φαντάζομαι ισχύουν και για την Πρωτοβάθμια αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη) να δώσουν σε ξεχωριστή επιλογή τα σχολεία του υπόλοιπου νομού και χώρια τα δυσπρόσιτα; Ή θα υπάρχει κάποιος στο Υπουργείο να κάνει αυτόν τον διαχωρισμό;Την τοποθέτηση δεν την αποφασίζουν (με τους αντίστοιχους κανόνες) οι κληθέντες εκπαιδευτικοί μιας ειδικότητας σε έναν νομό; Από την στιγμή που καταργήθηκαν τα Α,
http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65088Εκπομπή 26/7/20141:51:55Δημοσιογράφος: Και ποιο είναι το σχέδιό σας; (για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών)Υπουργός: Δεν έχω σχέδιο κανένα! Είμαι ειλικρινής!
Πάντως, θα έπρεπε να ντρεπόμαστε οι εκπαιδευτικοί συνολικά ως κλάδος, που αφήνουμε τον καθένα να κάνει τέτοιου είδους ανακοινώσεις, να διαδίδει φήμες και να αναστατώνει το σύμπαν, τη στιγμή που έχει βγει ήδη η εγκύκλιος και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να καταθέτει αιτήσεις. Γιατί δεν τους σταματά κανείς όλους αυτούς τους τύπους; Ποιοί νομίζουν ότι είναι; Για πολλούς από εμάς η αίτηση αυτή σημαίνει ότι παίρνουμε απόφαση να ξεσπιτωθούμε και να αφήσουμε πίσω τα παιδιά μας. Και κάποιοι παίζουν μαζί μας σαν να είμαστε τίποτα νήπια...