0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα και καλή τύχη σε όλους!ερώτησηόσον αφορά το πρόγραμμα πρόσθετης διδακτικής στήριξης που αναφέρεται σε ένα σημείο εννοεί για ξεχωριστή αίτηση που θα γίνει και θα γίνουν προσλήψεις από τους πίνακες; Η συμπεριλαμβάνονται και οι αιτήσεις ΣΚΕΔ εδώ,
3. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις λοιπές περιοχές της
θα σταματήσω να μιλάω και θα σιωπήσω μέχρι να βγει η συμπληρωματική που ο πληροφοριοδότης μου θα επιβεβαιωθεί και ο συνδικαλιστής σας θα σας ζητήσει συγγνώμη που δεν σας άνοιξε τους πίνακες.Περίεργο...αυτός δεν μπόρεσε να πείσειτην ΑΝΝΟΥΛΑ την φίλη του για ο άνοιγμα...λέτε να τα καταφέρει τώρα???επίσης σήμερα στο υπουργείο γελούσαν με όλα αυτά και και κάτι ακόμη τελευταίο...επιβεβαιώνω κι εγώ την πληροφορία ενός μέλους ότι επίκειται μία ρύθμιση για δυσπρόσιτα όταν εφαρμοστεί ο νόμος διαμαντοπούλου η όταν διοριστείτε και ΄παρετε μετάθεση να πριμοδοτηθείτε γενναία...Αυτά τα λέω από χθές αλλά κρέμεστε από τα χείλη του συνδικαλιστή σας.Θα τα ξαναπούμε μόλις επιβεβαιωθώ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ σε ο,τι λες για το ανοιγμα....Γνωριζουν οτι δεν προκειται να ανοιξουν οι πινακες αν δεν εφαρμοστει ο νομος Διαμαντοπουλου...Οντως και οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι δεν υπαρχει συζητηση για πινακες καν γιατι θα υπαρξουν απιστευτα πολλες προσφυγες οι οποιες θα κερδιθουν κιολας...Θα υπαρξει πριμοδοτηση για οταν καταρτιστουν οι πινακες Διαμαντοπουλου...Αυτο συζητιεται ,δηλαδη να διοριστουν οιλοι οι εναπομεινατες 60-40 φετος ετσι ωστε να μπορει να εφαρμοστει ο 3848/2010 πληρως και να ανοιξουν οι πινακες οπως θα ανοιξουν με την εφαρμογη του νομου.Για να γινει αυτο ομως πρεπει να υπαρξουν διορισμοι (δεν ειναι πολλοι περι τους 650-700)...χωρις αυτο δεν ανοιγει τιποτα...αυτα μου ειπαν και εμενα... Ο καιρος πλησιαζει και θα δουμε