0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα παιδια,Μια ερωτηση καθως θα κανω για πρωτη φορα αιτηση για αναπληρωτρια. Ποσο κυμαινεται ο μισθος των αναπληρωτων ΠΕ δευτεροβαθμιας με πληρες ωραριο αλλα και με μειωμενο; Επισης ποιος ο μισθος των ωρομισθιων;Πιστευετε πως αξιζει να τικαρω το κουτακι αν και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω πχ σ Κρητη ,με μειωμενο ή ωρομισθια , και επομενως να συντηρησω τον εαυτο μου με 100
Σε καθε περιπτωςη ομως θα θεωρειται προυπηρεσια και θα παρω μορια;;;
Ούτε ο υπουργός ξέρει να σου απαντήσει για τα μόρια από δυσπρόσιτα.Δεν έχεις ελπίδες με 0 μόρια ακόμη και αν είσαι από τους κατά προτεραιότητα.Αν έκανε κάποιος αίτηση ας μας πει τι γράφει για τους ωρομίσθιους στην επιλογή περιοχών μετά την εκτύπωση. Το 2012 έγραφε και για πρόσθετη διδακτική στήριξη ενώ το 2013 μόνο κανονικού προγράμματος και εκκλησιαστής εκπαίδευσης.
Θα επιβιώσουν μόνο οι ΑΣΕΠίτες δηλαδή;
Κατά τη γνώμη μου τα πράγματα είναι απλά:Τόσο για τους διορισμούς όσο και για τους αναπληρωτές θα έπρεπε να ισχύει η ίδια κατάταξη με αντικειμενικά κριτήρια έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για αδικίες (ηθελημένες και μη!). Κατά την γνώμη μου (είτε μας συμφέρει είτε όχι) η κατάταξη θα έπρεπε να γίνεται με την παρακάτω σειρά:3 φορές επιτυχία στον ασεπ + προυπηρεσία3 φορές επιτυχία στον ασεπ χωρίς προυπηρεσία2 φορές επιτυχία στον ασεπ + προυπηρεσία2 φορές επιτυχία στον ασεπ χωρίς προυπηρεσία1 φορά επιτυχία στον ασεπ + προυπηρεσία1 φορά επιτυχία στον ασεπ χωρίς προυπηρεσία0 επιτυχία στον ασεπ + προυπηρεσίακαι άμεση προκήρυξη ασεπ μέχρι τον Δεκέμβρη για να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες!Αλλά αυτό σημαίνει αξιοκρατία και οι πολιτικοί μας (ειδικά το υπουργείο παιδείας!) απεχθάνονται την αξιοκρατία γιατί δεν θα μπορούν να βολεύουν τα δικά τους παιδιά... Ανέκαθεν η αναξιοκρατία αποτελούσε σημαία τους, πόσω μάλλον τώρα...
Οι λιγοτερες ωρες για ΑΜΩ ειναι 8; Ή μπορει να παει και πιο κατω;;;
Οι τρίτεκνοι απλά παίρνουν κάποια μόρια; ή προηγούνται όλων στην κατάταξη; τι ισχύει;
κανείς;