0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς που γίνονται οι αιτήσεις για την γενική εκπαίδευση στην Κόρινθο;
KostasMath, γνωρίζεις αν θα υπάρχει η ίδια δυνατότητα κατάθεσης της αίτησης αναπληρωτών ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στη Σαντορίνη; Θα είμαι εκεί για διακοπές και νομίζοντας ότι μόνο στη Σύρο γίνονται πλέον οι αιτήσεις, θα έκανα εξουσιοδότηση κάποιον άλλο να μου τα καταθέσει Αθήνα. Υπάρχει τρόπος να ενημερώνομαι; Υπάρχει κάποιο σχετικό site? Πήρα τηλ. στη
Αν ισχύει και για ειδική τότε θα βγει ανακοίνωση http://dide.kyk.sch.gr αλλά δεν νομίζω επειδή θα αφορά περιορισμένο αριθμό εκπαιδευτικών, ορισμένες φορές βγάζουν μια ανακοίνωση και μετά με την ίδια ημερομηνία συμπληρώνουν κάτι ακόμη ( νέα ενημέρωση) όπως π.χ ΜΗΛΟΣ: 31/07/2014 έως και 08/08/2014, από 09:30 έως 12:30 στο Γενικό Λύκειο Μήλου
ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης 9 και κάτι το πρωί: αναμονή Ο λεπτά!!!(ΠΕ03)
Τι σημασία έχει πως είναι περιορισμένος αριθμός εκπαιδευτικών στην Ειδική;;;; Τι σημαίνει αυτό; Πώς θα τους βάλουν να πάνε Σύρο; Ξέρεις πόσες ώρες είναι και πόσα λεφτά; Πού ζούμε; Εννοείται πως ΚΑΙ για Ειδική κάνεις επί τόπου χαρτιά στο νησί αν αυτό απέχει πολύ απ'το επόμενο που έχει γραφείο...όπως δηλαδή η Σαντορίνη που είναι στη μέση του πουθενά....!