*

Αποστολέας Θέμα: Νέος τρόπος κάλυψης κενών(Από τη μύγα ξύγκι)  (Αναγνώστηκε 9913 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Νέος τρόπος κάλυψης κενών(Από τη μύγα ξύγκι)
« στις: Ιουλίου 30, 2014, 12:05:58 am »
ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ

«Το θέμα των επαπειλούμενων  κυήσεων  που η

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Νέος τρόπος κάλυψης κενών(Από τη μύγα ξύγκι)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:33:33 »

Αποσυνδεδεμένος astro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 30, 2014, 12:59:45 am »
Σε λίγο θα βάλουν και περιορισμό στις ερωτικές συνευρέσεις των εκπαιδευτικών. Σα δε ντρεπόμαστε λέω ΄γω! Σε όλο τον κόσμο η μητρότητα προστατεύεται και εδώ ψάχνουν να βρουν πως θα αγχώσουν τις εγκύους!

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 30, 2014, 01:08:52 am »
Σε λίγο θα βάλουν και περιορισμό στις ερωτικές συνευρέσεις των εκπαιδευτικών. Σα δε ντρεπόμαστε λέω ΄γω! Σε όλο τον κόσμο η μητρότητα προστατεύεται και εδώ ψάχνουν να βρουν πως θα αγχώσουν τις εγκύους!
Δεν προκειται να κανουν τιποτα!

Καταρχας αν αλλαξει κατι θα πρεπει να αλλαξει για ολους τους δημοσιους υπαλληλος.

Και επισης το γεγονος οτι ο Λοβερδος ειπε πως τα κενα απο επαπειλουμενες θα αντιμετωπιστουν με το κινητρο της μοριοδοτησης....πως αυτο μεταφραζεται σε "ρυθμιση για επαπειλουμενες" ??

Οτι να'ναι οι τιτλοι του esos.....

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 30, 2014, 01:22:40 am »
josua  σε ολη του τη θητεια ως υφυπουργος ο Κεδικογλου ασχοληθηκε μονο με τις επαπειλουμενες...αυτο ηταν το μοναδικο προβλημα που ειδε...αρε Θεε μου...τι να πω...

μην μασας josua...
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:33:33 »

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 30, 2014, 01:37:04 am »
josua  σε ολη του τη θητεια ως υφυπουργος ο Κεδικογλου ασχοληθηκε μονο με τις επαπειλουμενες...αυτο ηταν το μοναδικο προβλημα που ειδε...αρε Θεε μου...τι να πω...

μην μασας josua...
ειναι απιθανοι οι τυποι.... εχουν διαλυσει τα παντα...και τωρα τα βαζουν με τη μητροτητα!

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 30, 2014, 02:18:43 am »
Μπράβο του που τα έβαλε με τιε εγκύους!!
Γιατί -σου λέει- άμα τις αφήσω να ξεννάνε ανενόχλητες, θα μου γεμίσουν την επικράτεια παιδιά,
που αύριο-μεθαύριο θα είναι μαθητές
κι εγώ θα πρέπει να έχω σχολεία ανοιχτά και να πληρώνω εκπαιδευτικούς να τους κάνουν μάθημα.
Ε, όχι! Καλύτερα να προλάβουμε το κακό στην αρχή του!!

Πλάκα-πλάκα πάντως, όντως όσες ξέρω κι εγώ "επαπειλούμενη" πήρανε. Μάλλον το έχουμε παρακάνει  :P
αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τα σχολεία το χειμώνα είναι εστίες μικροβίων και ιώσεων πολύ περισσότερο από κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία. Πώς να μην τρέμει το φυλλοκάρδι της εγκύου; Πάντως όσο οι γιατροί δίνουν γνωματεύσεις που παραπέμπουν σε άδεια, να δω ποιός θα φέρει αντίρρηση. Γιατί κι εγώ ξέρω ότι ο τάδε μαθητής την Δευτέρα έκανε κοπάνα, αλλά άμα η μάνα του φέρει χαρτί γιατρού ότι ήταν άρρωστος, ως δικαιολογημένη απ΄το γιατρό θα την καταχωρίσω την απουσία, είτε μ΄αρέσει, είτε όχι.
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 30, 2014, 02:54:43 am »
sorry βρε παιδια, αλλα το να καθεται στο γραφειο η επαπειλουμενη εγκυμοσυνη και να βγαζει φωτοτυπιες ή να σηκωνει το τηλεφωνο, πως θα θεσει σε κινδυνο την κατασταση της εγκυου;
Σκεφτονται να τις προορισουν για διοικητικες υπαλληλους στα γραφεια, που ειναι το κακο σε αυτο; Σε ολο τον ιδιωτικο τομεα και στις υπολοιπες υπηρεσιες του δημοσιου (που ειναι σε μεγαλο αριθμο σε γραφεια) κινδυνευουν οι εγκυες γυναικες;  :o
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 30, 2014, 06:46:35 am »
 Εντάξει ρε παιδιά με τις έγκυες, αλλά οι άδειες ανατροφής που δίνονται σε άντρες μήπως είναι υπερβολή; Δεν ξέρω, εγώ έτσι το βλέπω, απλά επειδή όπως ειπώθηκε το παρακάναμε! Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας γίνει διάλογος (αν και ξεφεύγουμε από το τόπικ!)

Αποσυνδεδεμένος kostasMath

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 30, 2014, 07:14:21 am »
  Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας γίνει διάλογος (αν και ξεφεύγουμε από το τόπικ!)
Όχι, ισότητα!!! Θα πρέπει και οι άντρες να παίρνουν άδεια επαπειλούμενης κύησης για να βοηθήσουν την γυναικά σε περίπτωση κινδύνου. ;)
Μπορούν να βρεθούν λύσεις για να περιοριστεί το πρόβλημα
Να μην λαμβάνουν μόρια προϋπηρεσίας!!!
Να πάρουν άδεια μόλις έρθει αναπληρωτής.

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 30, 2014, 07:58:33 am »
Δύο σοβαρότατοί λόγοι που παίρνουν επαπειλούμενη άδεια οι εκπαιδευτικοι: 1) πολλές είναι σε μεγάλη ηλικία κ δεν το ρισκάρουν ή έχουν δυσκολίες κ 2) βρίσκονται μακριά από τον τοπο τους, μακριά απ τους δικούς τους, τους γιατρούς τους, χρειάζεται να οδηγήσουν ώρες, να πάρουν κτελ, καράβια κ αεροπλάνα.
Δεν είναι κ το πιο εύκολο, λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος DONCORLEONE1

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 30, 2014, 10:02:37 am »
Εντάξει ρε παιδιά με τις έγκυες, αλλά οι άδειες ανατροφής που δίνονται σε άντρες μήπως είναι υπερβολή; Δεν ξέρω, εγώ έτσι το βλέπω, απλά επειδή όπως ειπώθηκε το παρακάναμε! Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας γίνει διάλογος (αν και ξεφεύγουμε από το τόπικ!)
΄

Έχω 2 παιδιά,οργανική στη Λήμνο, η σύζυγος καμιά βοήθεια από πουθενά. Αν δεν έπαιρνα την άδεια ανατροφής η γυναίκα μου θα πηδούσε από κανά μπαλκόνι. Τα προβλήματα υγείας της μικρής μου που πρέπει να ναι κοντά στους γιατρούς της 24/7 τα αφήνω στην άκρη...

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 30, 2014, 10:11:12 am »
Αντιλαμβανεστε οτι εχουμε φτασει, ή μαλλον μας εχουν φτασει, ενα βημα πριν τον κανιβαλισμο??

Ειμαστε σοβαροι? Τωρα μας φταινε και οι εγκυες που σε συνολο 30-35 χρονων εργασιας θα λειψουν καποιους μηνες παραπανω για να γεννησουν με τη μεγιστη δυνατη ασφαλεια και να μεγαλωσουν το παιδι τους?

Να σοβαρευτουμε και λιγο!
Υπαρχουν αδειες και αδειες.... αλλα για τις αδειες μητροτητας σε ενα στοιχειωδως πολιτισμενο κρατος δεν πρεπει να γινεται καν κουβεντα....!!

Δηλαδη εμενα που η γυναικα μου που 1/9 θα διανυει το 6ο μηνα εγκυμοσυνης, και δουλεψε κανονικα ως τον Ιουνιο (ως νηπιαγωγος), τι λετε να την στειλω στο νησι που διοριστηκε φετος, μονη της, για 40 ημερες??
Ή μηπως θεωρειτε οτι ειναι υπερβολη να ψαχτει για αδεια επαπειλουμενης γιατι απλα θελει να προστατεψει το μωρο μας?

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 30, 2014, 10:30:56 am »
επισης ιατρικα αν η εγκυος εχει ειδικα στο πρωτο τριμηνο αποκολληση πλακουντα με αιμορραγια επιβαλλεται ακινησια και ξαπλα στο κρεβατι....κανενας γιατρος δεν θα ρισκαρει την εγκυο και καμια επιτροπη ...
συνεπως δεν εχει σημασια αν καθεται σε γραφειο ή οχι αν επιβαλλεται ...
οι αντρες συναδελφοι καλυτερα να ενημερωθουν πρωτα γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να το αντιμετωπισουν ως μελλοντικοι γονεις...

συμπερασμα : εχουμε σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθουμε...ελεος...
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος anemoni

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 30, 2014, 12:15:51 pm »
Δύο σοβαρότατοί λόγοι που παίρνουν επαπειλούμενη άδεια οι εκπαιδευτικοι: 1) πολλές είναι σε μεγάλη ηλικία κ δεν το ρισκάρουν ή έχουν δυσκολίες κ 2) βρίσκονται μακριά από τον τοπο τους, μακριά απ τους δικούς τους, τους γιατρούς τους, χρειάζεται να οδηγήσουν ώρες, να πάρουν κτελ, καράβια κ αεροπλάνα.
Δεν είναι κ το πιο εύκολο, λοιπόν.
και 3) το σχολικό περιβάλλον δεν είναι ό,τι καλύτερο για εγκυμοσύνη (ένταση στην τάξη, ιώσεις, σπρωξίματα)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)