0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά βοτσαλάκι. Ένα παράδειγμα: ας πούμε ότι είμαι πρώτη στον πίνακα, στην αίτησή μ δεν έχω δηλώσει δυσπρόσιτα. Τώρα, όμως, που σίγουρα θα μετρήσουν διπλά θέλω να πάω σε δυσπρόσιτα. Τα δηλώνω στη συμπληρωματική αίτηση. Αλλά τι νόημα έχει; Θα γίνει η πρώτη φάση θα με πάρουν κάπου με βάση την πρώτη μ αίτηση (την οποία έκανα όταν δεν είχα όλα τα δεδομένα) και όταν γίνει η φάση που θα έχει τα δυσπρόσιτα θα πάει εκεί ένας που είναι πιο κάτω από μένα στον πίνακα. Άρα, καταστρατήγηση των πινάκων...
Το Πάσχα είναι νωρίς το 2015 δεν προλαβαίνουν…Πρακτικό Έκθεση της Επιτροπήςhttp://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/i-ethnipaid-prak.pdfΓια το σχολικό έτος 2014-2015 μπορούν να προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στη Γενική Εκπαίδευση, σε ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) κατά προτεραιότητα… Η παρούσα παράγραφος ισχύει από την 1.5.2015.»Πίνακες Κατάταξης Ωρομισθίων ανά Περιφέρεια Πρώτη ανάρτηση των πινάκων των κλάδων που καταργήθηκαν βάσει του άρθρου 82 του ν.4172/2013.http://e-aitisi.sch.gr/oromisthioi_2014/20140827/index.html
Μπορεί και να δηλώσουμε τα δυσπρόσιτα ονομαστικά χωρίς να διπλασιάζονται τα μόρια. Νομίζω τότε θα είναι πιο δίκαιο.
Και αν διάβασα σωστά αυτό θα ψηφιστεί την Τρίτη. Πότε θα κάνουμε πάλι αιτήσεις; Υποτίθεται ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή θα γίνει η α φάση.
αν βγει συμπληρωματική εγκύκλιος για τα δυσπρόσιτα και δημιουργηθεί πίνακας παράλληλος (για τα δυσπρόσιτα), αυτό δεν τους πειράζει στο να βγει η πρώτη φάση την άλλη παρασκευή. μόνο αν γίνουν τροποποιητικές δηλώσεις θα έχουν πρόβλημα να βγουν οι προσλήψεις μέχρι την παρασκευή.
Όλα γίνονται για να καλυφθούν πιο γρηγορα τα δυσπρόσιτα. Δλδ οι συμπληρωματικοί πίνακες θα τρέχουν μόνο σε περίπτωση άρνησης ανάληψης υπηρεσίας. Αλλιώς αν μπορούσαμε να τα δηλώνουμε στην κανονική μας αίτηση και αφού απο φέτος θα διπλασιάζονται τα μόρια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα "καπαρώσουν" όσοι είναι ψηλά στον πίνακα
Παιδια,όταν λέει για ξεκλειδωμα πινάκων σε ποιους αναφέρεται;αναπληρωτων;διορισμών;24μηνου;30μηνου;όλους;