0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο εγώ έχω αντίθετη άποψη? Γιατί δεν γράφει ξεκάθαρα από τους πίνακες με τα μόρια προϋπηρεσίας έως 30/6/2010 και με την ημερομηνία πτυχίου? Θα μου υποδείξει κάποιος το σημείο που καθορίζει τους ισχύοντες πίνακες διορισμού και αναπληρωτών? Για να επαναλάβω το άρθρο 3 του 3848 επιτρέπει σε όσους έχουν πιάσει τη βάση στους δυο προηγούμενους διαγωνισμούς να απολαύουν το μπόνους από τα ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια! Το άρθρο 2 δημιουργεί το πρόβλημα!
Κώστα ,ο 3848 δίνει και εικονική βάση ΑΣΕΠ και σε όσους έχουν μόνο προυπηρεσία .αρα δεν υπάρχει πρόβλημα
Δεν μπορώ να το διαβάσω από το scribd δεν μ'αφήνει απο το tablet . Υπάρχει κάπου αλλού;
Επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν τις πληροφορίες μου την προηγούμενη εβδομάδα ορίστε το σχέδιο νόμου για το μη άνοιγμα πινάκων και την διπλή μοριοδότηση μόνο εφόσον εφαρμοστεί ο 3848!!
Δεν γίνεται καμία αναφορά στα μόρια προϋπηρεσίας, πως βγάλατε αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα?Αν κατάλαβα καλά σε περίπτωση που δεν καλυφτούν τα κενά σε δυσπρόσιτα τότε θα πρέπει να κάνουμε πάλι αίτηση με σειρά κατάταξης στους ισχύοντες πίνακες (νέο φρούτο πολλά υποσχόμενο) Το άρθρο 3 (του 3848 ? λογικά αυτό ) γράφει τα κριτήρια για μοριοδότηση, πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν νέοι πίνακες χωρίς νέο ασεπ !Με απόφαση του υπουργού παιδείας ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες των διατάξεων του άρθρου.
Αφου η εντοπιοτητα δε βολεψε να παρουν καμια ψηφο, ειπαν να ικανοποιησουν τους κατοικους των ακριτικων περιοχων και να πουν μετα εμεις δωσαμε διπλα μορια και κανεις δεν ηρθε!
Ναι αλλά για κάποιες άλλες ειδικότητες, συγκεκριμένα ΠΕ70, το ζήτημα που θίγω μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το 10 να μην το πάρουνε, ενώ το 6 να δουλεύει από Νοέμβρη μήνα. Ή το 6 να δουλέψει και το 10 να μη δουλέψει καθόλου...
Τι φωτοτυπία; Ποιά είναι τα δυσπρόσιτα της Αβάθμιας;
Πολύ κακό για το τίποτα πάντως! Τάχα θα άνοιγαν οι πίνακες.. Και μεταξύ μας τώρα ποιος θα κουβαληθεί σε δυσπρόσιτο εαν δεν έχει άμεσο όφελος;(να μετρούσε δηλαδή όπως παλιά η προϋπηρεσία διπλάσια για τους πίνακες αναπληρωτών). Με αυτήν την κατάσταση κανείς δε βλέπει να γίνεται ασεπ για τα επόμενα χρόνια..άρα τι σε νοιάζουν τα διπλά μόρια για τότε;; Μ΄αρέσει που ο υπουργός μας ήθελε να δώσει κίνητρα να στελεχωθούν άμεσα αυτά τα μέρη! Ωραία κίνητρα!
ο αιρετός όμως επηρεάζει πολλούς επειδή βγαίενι και ενημερώνει (λέμε τώρα) σήμερα που πήγα για την αίτηση υπήρχαν μικρά κορίτσια δασκάλες που δεν είχαν συμπληρώσει την αίτηση και ρωτούσαν που είναι τα δυσπρόσιτα της Α/θμιας τους έδωσαν μια φωτοτυπια και κα΄θονταν στα σκαλιά να φτιάξουν την αίτηση