0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://xenesglosses.eu/2014/08/217/και αυτο το λινκ αναφερεται στο μη ξεκλειδωμα των πινακων
Δεν γράφει για το μη ξεκλείδωμα! Το λέει ξεκάθαρα, η απόφαση για το ξεκλείδωμα θα βγει από εβδομάδα. Ο υφυπουργός στις 30/7 είπε πως πάρθηκε η απόφαση για να ξεκλειδώσουν αλλά δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει φέτος ή του χρόνου.Μια περίπτωση είναι να υπάρχει διαφωνία μεταξύ τους και μια εναλλακτική είναι οι απειλές που δέχεται ο υπουργός , θέλει να μην υπάρχει περίπτωση για προσφυγή στα δικαστήρια!Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν νοιάζονται για εμάς και σκόπιμα καθυστερούν την απόφαση έτσι αν τελικά ανοίξουν φέτος δικαιολογημένα δεν θα υπάρχουν αναπληρωτές στα σχολεία γιατί δεν θα έχουν βγει ακόμη οι οριστικοί πίνακες.
http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/ypoyrgos-se-zymvsh-to-anoigma-pinakvn-tvn-anaplhrvtvnΟποίος δεν θέλει να ζυμώσει 10 χρόνια κοσκινίζει
εγώ ξέρω ότι από το στόμα του υπουργού βγήκε το εξής «Με φοβίζουν κάποιοι με τα μηνύματα που μου στέλνουν, γι αυτό και το εξετάζω σε βάθος το θέμα πριν αποφασίσω», είπε ο κ. Λοβέρδος όχι γιατί κάποιοι έλεγαν ότι ήταν όλα στο μυαλό του φίκου και τον λοιδορούσαν !για να δούμε...
Απορω που καποιοι ακομα προσμενουν στο ξεκλειδωμα.....ξεκλειδωμα συναδελφε θα γινει μονο οταν τελειωσει η μεταβατικη με εφαρμογη του νεου νομου....δηλαδη δεν θα ειναι ξεκλειδωμα...μαλλον το φετος η του χρονου που λεει σκεφτονται ποτε θαβτελειωσουν οι διοριστεεοι 60-40.
Φόβιτσιαρης ο υπουργός μας ......
Το β) θα έλεγα ότι δεν το έχουν σκεφτεί και τόσο καλά υποθέτω ότι βασίζονται ότι τα σχολεία αυτά είναι συνήθως σε νησιά όπου δεν μπορείς να συμπληρώσεις στην διπλανή πόλη. Με βάση αυτό θα είναι πλήρη, μόνο ειδικότητες που είναι στις 2 βαθμίδες θα μπορούσαν να έχουν θέμα αλλά και πάλι εφόσον είναι και τα 2 σχολεία στην πινέζα λογικά θα είναι και τα 2 δυσπρόσιτα οπότε δεν νομίζω να μην πάρουν διπλασιασμό, ειδικά αφού η τοποθέτηση στο δημοτικό θα γίνει για τις ανάγκες τις υπηρεσίας.