0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μεγαλη πλειοψηφια των ανθρωπων που καθησαν διαβασαν και εδωσαν ΑΣΕΠ δεν ειναι "ανθρωπακια" που γλειφανε για να τους δωσουνε ωρες στην ΠΔΣ, Ενισχυτικη, ωρες στα ΣΔΕ, στη ΣΙ
Συνάδελφε, έκανες μόλις τώρα ταξινόμηση τους συναδέλφους σου σε "καλούς" και "κακούς" και είπες στους "κακούς" να το βουλώσουν? δεν είναι ιδέα μου έτσι? Είσαι εσύ, ή σου πήραν τον λογαριασμό σου τίποτα troll για να δημιουργήσουν φαγωμάρα και αναστάτωση, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Χωρίς αναδρομική ισχύ σημαίνει οτι ειναι αδύνατο να εφαρμοστεί ( για την κλήση αναπληρωτών) ο νομος 3848 δηλαδή ένας πίνακας με ολα τα προσόντα μέσα αφού δεν θα υπολογίζονται τα μορια 2010-2014. Αρα μιλάμε για το ανοιγμα πινάκων με το σύστημα που ισχύει στην μεταβατικη δηλαδή το παλιό καθεστώς.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί γιατί έλειπα μέρες απλά ήθελα πάντα να κάνω μια ανόητη ερώτηση και όποιος δύναται να μου απαντήσει.Όταν δεν ανοίγουν οι πίνακες περίπου (με ελάχιστες ίσως μεταβολές) ξέρω που είμαι κάθε χρόνο?Αν λοιπόν είμαι π.χ. στη θέση 70 και δεν δηλώσω να πάω σε όλη την Ελλάδα μπορώ να διώξω τους από πάνω μου στις προσλήψεις αναπληρωτών που γίνονται π.χ. στην Α φάση?Και μετά να περιμένω σε κατοπινή Φάση να μου ανοίξουν το κενό στην περιοχή μου?Φαντάζομαι ότι τετοια πράγματα μάλλον δεν γίνονται...Σωστά ή κάνω λάθος?
ναι....κίνητρο;να πιάσουν το ταβάνι 16.8, για το 3848, όσοι γίνεται πιο πολλοί για τον Ασεπ ,δεν βαριέσαι.....!!!!!!!!!!ωραία φάκα ε;
Θεωρητικά ισχύει αυτό. Απλά πάντα υπάρχει κι η πιθανότητα να μην ανοίξει κενό στην περιοχή σου και να μείνεις άνεργος. Παίζει ρόλο κι η ειδικότητα.