0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν σου κλεβει τιποτα συναδελφε....σου λεει οτι θα μετρω απο εδω και περα ενημερωνοντας ολους να επιλεξουν με τα ιδια κριτηρια.....Τα μορια θα τα περασει στον 3848...Πολλοι που δουλεψανε τα 4 χρονια αμα δεν ειχασν κλειδωσει οι πινακες δεν θ8α δουλευαν καν αμα ισχυε οτι και πριν....καλα κανανε οι μεν και δεν δηλωσανε κουτακι...καλα κανανε οι δε και το δηλωσανε αλλα ολοι παιξανε με τους ιδιους κανονες....Οτι τα μορια δεν μετρανε εως οτου γινει ασεπ...απο εδω και περα σου λεει αλλαζω το τωρα ετσι ωψστε ολοι να ξερουν τους κανονες.
Είμαστε με τα καλά μας ή όχι? ΈΛΕΟΣ δηλαδή με όλες τις ανοησίες που ακούμε εδώ πέρα!Απο που κ ωσπου είναι σωστό να ανοίξουν οι πίνακες απο το 2014 και μετά? . !.Έχω δουλέψει και απαιτώ να αναγνωριστεί.ΤΕΛΟΣ! Ρασντεβού στα δικαστήρια
@kostasMath, τι σημαινει "Δεν θα σβηστεί θα μετρήσει κάποια μέρα…";;; Αν κι εφόσον γίνει ασεπ, μετά από χρόόόόνια, που επισης χιλιαδες ατομα θα εχουν συγκεντρωσει αυτα τα 16,8 μορια; Τώρα που οσοι δουλεψαμε τα 4 χρονια και δε φαινεται πουθενα; Δε χανουμε τη θεση μας στον πινακα αναπληρωτων; Η μαλλον...δεν μας την κλέβουνε εντελως αδικα;
Μαλλον δεν καταλαβες, η μεταβατικη που δοθηκε ηταν αστεια..η διορισμοι σε αυτη την περιοδο σχεδον μηδενικοι και οι καταργηση του ενιαιου πινακα στερησε απο αρκετους το διορισμο, εμειναν εξω ανθρωποι με ΑΣΕΠ και με αρκετα μεγαλο αριθμο μοριων που με το 60-40 θα διοριζονταν για αυτο και ο Μπρατης προτεινει την επαναφορα του 60-40 ως την πιο δικαιη λυση με την οποια ολα επαιρναν το δρομο τους ..
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγχώνονται μερικοί συνάδελφοι που είναι ψηλά στον πίνακα. Θα πέσουν μερικές θέσεις και αν θέλουν να εργαστούν θα κάνουν και αυτοί το "αγροτικό" τους. Θα αφήσουν τις οικογένειες πίσω και θα κάνουν τις διακοπούλες τους στα δυσπρόσιτα.
Νομιζεις οτι δε μου κλεβει τιποτα! Αν θελει να υπαρχει δικαιοσυνη, να μη μετρησει η προϋπηρεσια ουτε απο δω και περα. Θα στο εξηγησω: αν καποιος επελεξε να μη δουλεψει 1 χρονιά αλλά περέμεινε κολλημενος στη θεσουλα του, θελω κι εγω φετος, υστερα απο 4 χρονια κλειδωμενων πινακων που δούλεψα, να εχω το δικαιωμα να μη δουλεψω (π.χ. για λογους υγειας) και να μη χασω τη θεση μου. Πιο απλά, όποιος παει φετος στο σχολειο που ημουν περυσι, θα παρει διπλα μορια κι εγω πηρα το απολυτο μηδεν. Περυσι δεν ήταν δυσμενεις οι συνθηκες διαβιωσης, φετος ειναι!!!
Για να είναι ψηλά πάει να πει ότι κάποιο "αγροτικό" θα έχουν κάνει και αυτοί. Όσο για την οικογένεια του καθενός δεν μπορείς να την πιάνεις ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος στο στόμα του