0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άπειρα ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Aφού δεν άνοιξε η προυπηρεσία από το 10 - 14 με μήνα και μόριο ,ένα συμπέρασμα βγαίνει ο 3848 εδραιώνεται για τα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και δεν είναι μόνο δικό μου ...συμπέρασμα
Να ΣΑΣ συμπαρασταθούμε;;; Ποιοι είστε;;;Ποιους εκπροσωπείς; Δεν εχουμε καταλάβει!
Ακόμη κι αν για κάποιους είναι δίκαιη αυτή η παράλογη σκέψη του υπουργού,να μη μετρήσει η προυπηρεσία απ΄το 10 έως το 14, οι πίνακες δεν είναι ίδιοι με αυτούς του Ιουνίου του 10.Σκεφτείτε μόνο τα αλεξίπτωτα που έχουν προσγειωθεί.....
Η προυπηρεσία μετρά, η λάσπη που εύκολα πετάς ξεπλένεται έτσι εύκολα;
Εγώ είμαι μόνιμος, δεν είμαι αναπληρωτής. Αλλά είδα ανθρώπους στο σχολείο μου που όλα αυτά τα χρόνια πήγαιναν από δυσπρόσιτο σε δυσπρόσιτο. Ε, λοιπόν, δεν πρέπει να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία αυτών των ανθρώπων; Να το θέσω λίγο διαφορετικά: αυτός που ήταν ψηλά στον πίνακα δήλωνε λίγες περιοχές- συνήθως. Υπήρχαν όμως και κάποιοι που όσο ψηλά και να ήταν στον πίνακα, έβαζαν το κουτάκι. Έτσι είχαμε το φαινόμενο κάποιοι να φεύγουν με την Α' Φάση για όλα τα "εξωτικά" μέρη της Ελλάδας και στη