0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ευχαριστήσω όσους είναι ψηλά στον πίνακα γιατί μου δώσανε δουλειά επειδή δεν βάλανε το κουτάκι και δεν πήγανε στα δυσπρόσιτα. Εγώ πάντως στις πρώτες προσλήψεις στην δευτεροβάθμια πέρυσι δεν είδα να πηγαίνουν στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες κάτω από το 200 αλλά μέχρι το 100.
Όσοι, δεν βάζανε το κουτάκι, ήξεραν οτι τα μόρια θα μετράνε στον ΑΣΕΠ όποτε είτε είχαν πιάσει το ταβάνι, τα 16,8 μόρια, είτε δεν τους ενδιέφερε ο διορισμός ή προεξοφλούσαν ότι δεν θα γίνει ποτέ ΑΣΕΠ και με μια παρατεταμένη μεταβατική έλπιζαν οτι θα διοριζόντουσαν αφού βρίσκονται στην κορυφή κλειδωμένων πινάκων. Αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ δεν αναφέρει ότι δεν θα γινόταν ποτέ ΑΣΕΠ και ήξεραν ότι μετα απο ΑΣΕΠ κάποιοι συνάδελφοί θα τους ξεπερνούσαν στην προϋπηρεσία που εργάστηκαν στο ενδιάμεσο διάστημα. Επομένως, δεν υπάρχει καμια δικαιολογία στην μη προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των συναδέλφων που εργάστηκαν απο το το 2010 μέχρι σήμερα.
Ρε, θα με τρελανεις εσυ σημερα!!!
"Αφού ΟΛΟΙ το ξέραμε βάση του ΑΔΙΚΟΥ κλειδώματος- μεταβατικής ότι τα μόρια αυτά τα χρόνια θα μετράνε μόνο στο ΝΕΟ πίνακα του 3848"Επομένως που καταλήγεις? Δεν έχω καταλάβει ....Αν θέλεις βοήθησέ με λίγο
Δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λες...
Συνάδελφοι στους πίνακες δεν είναι μόνο αυτοί που είναι ψηλά αλλά και αυτοί που είναι χαμηλά ! όσοι πήγαν σε δυσπρόσιτα ή δούλευαν συνέχεια είχαν και τον μισθό τους που άλλοι δεν είχαν και κοίταζαν τα ταβάνια του σπιτιού τους από την ανεργία !!! Οικονομική κρίση ξέρετε...ιδιαίτερα πουθενά ....φροντιστήρια με τιμές της πλάκας ...αλλά καλά μας κάνουν ! Το ίδιο έγινε και με την αύξηση ωραρίου ! Οι ψηλά στον πίνακα άφαντοι ...
Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που θέλω να ανοίξουν. Και αν είμαι ο μόνος περίμενα να μου συμπαρασταθείς. Και δεν εκπροσωπώ αυτούς που θέλουν να ανοίξουν.