PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)
Πίνακες αναπληρωτών- εξελίξεις
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
65
66
67
68
69
...
311
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πίνακες αναπληρωτών- εξελίξεις (Αναγνώστηκε 939428 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
giorgos0714
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Πίνακες αναπληρωτών- εξελίξεις
«
Απάντηση #924 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 03:41:46 am »
Tweet
Στη Ζιμπάμπουε πρέπει να είναι πιο σοβαροί
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 15:19:08 »
guestteacher
Επισκέπτης
«
Απάντηση #925 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 07:05:47 am »
Προσπαθώ να κάνω μια ανακεφαλαίωση στο μυαλό μου τι έχει συμβεί αυτά τα 4 χρόνια μιας και πραγματικά δεν έιχα ασχοληθεί. Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τι γίνεται
1) Ψηφίζεται ένας Νόμος το 2010 που λέει ότι παγώνω ΜΟΝΟ τις προυπηρεσίες αλλά επιτρέπω μελλοντική είσοδο ή τροποποίηση στοιχείων ατόμου (υπό προυποθέσεις). δηλαδή αν εγώ απολυθηκα το 2011 ή το 2012 ή το 2013 ή το 2014 (από ιδιωτικό) και είχα ως το 2010 προυπηρεσία 15 χρόνια θα μπω 1ος στη λίστα και για όσο διαρκεί η μεταβατική θα εργάζομαι εκεί που θέλω και από τους 1ους και όταν τελειώσει η μεταβατική αν πάρει με 40% ή με άλλο τρόπο προυπηρεσίας πάλι θα είμαι από τους 1ους. Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος είχε και 24μηνο πριν το 2010 δικαιούται να μπει και στην λίστα του 24μηνου και να διοριστεί όποτε θελήσει χωρίς καν να έχει δουλέψει από το 2010 και μετά. Διότι αν ισχύει το τελευταίο μια χαρά αναδρομικότητα βλέπω στο Νόμο.
2) Πάμε τώρα στο επόμενο. Με ποιο σκεπτικό πάγωσαν οι Πίνακες Αναπληρωτών ενώ θα μπορούσαν να έχουν παγώσει μόνο οι Πίνακες Διορισμού? Το απαγορεύει κάποιος Νόμος?Διότι αν δεν κάνω κάποιο λάθος λογικά το 2010 τελειώναν και οι 60-40 του τελευταίου ΑΣΕΠ? Αντε πες το 2011. Μετά ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα και οι Πίνακες Αναπληρωτών δεν άνοιξαν και να πάγωναν των Διορισμών?
3) Πες ότι ο Νόμος ήταν Οκ και τον δεκτήκατε. Ο Νόμος έλεγε αν κατάλαβα καλά (διότι δεν τον έχω εύκαιρο) ότι παγώνουν οι Προυπηρεσίες μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ. Ο Λοβέρδος τώρα συζητά να τους ανοίξει επιλεκτικά χωρίς ΑΣΕΠ. Και λέμε ότι το κράτος έχει συνέχεια.
4) Κάποιοι λένε ότι το παιχνίδι έτσι ήταν και όλοι το ήξεραν και δεν μπορούν να έρχονται κάποιοι εκ των υστέρων. Αυτό έχει κάποιο δίκιο. Ερωτώ τώρα εγώ... Αν δεν κάνω λάθος μέχρι αύριο κάνετε αιτήσεις χωρίς να ξέρετε αν θα ανοίξουν οι Πίνακες και πως... Αν ανοίξουν μετά τις αιτήσεις σας και για φέτος μόνο πάλι το παιχνίδι το ξέρατε πως παιζόταν? Η' θα υποστηριχθεί ότι αφού συζητιόταν το άνοιγμα όφειλατε να κάνετε τα χαρτιά σας.
Οι Νόμοι αλλάζουν με Νόμους. Και μάλιστα πολλοί Νόμοι άλλαξαν αναδρομικά. Και εμένα και σε άλλους μου έκαναν περικοπές αναδρομικά. Ακόμα και σε συμβάσεις ΙΕΚ έχουν αλλάξει το ωρομίσθιο αναδρομικά. Με λίγα λόγια αλλάζουν αναδρομικά ότι γουστάρουν στις εργασιακές σχέσεις.... και ορισμένοι εξακολουθείτε και πιστεύετε ότι επειδή ψηφίζεται ένας Νόμος είναι και οι εντολές του Μωυσή και δεν υπάρχουν δικαστήρια να απευθυνθείτε με το που ψηφίζετε για την συνατγματικότητα του ή όχι . Αν βρεθεί ένας τρελός Υπουργός Παιδείας και καταργήσει αύριο τις προυπηρεσίες και πει ότι η προυπηρεσία ισχύει μόνο για όσο είσαι Δημόσιος Υπάλληλος και όχι με σύμβαση (γιατί π.χ. καθηγητής στο Δημόσιο θεωρείσαι αφού έχεις επιτύχει στον ΑΣΕΠ) και ψηφίσει Νόμο να υποθέσω ότι θα το δεκτείτε και αυτό είτε αναδρομικά είτε όχι...
ΥΓ. Αυτό ήταν το τελευταίο μου μήνυμα στο συγκεκριμένο νήμα Μέχρι τώρα πίστευα ότι μόνο οι μόνιμοι είμαστε αξιοι της μοίρας μας και συμβιβασμένοι στην δήθεν ασφάλεια της μονιμότητας μας. Από ότι βλέπω σας έχουν προετοιμάσει και τους αναπληρωτές να συμβιβαστείτε πριν γίνεται μόνιμοι με ότι πρόκειται να ακολουθήσει. Είμαστε όλοι μας άξιοι της μοίρας μας.Καλη μέρα σας.
«
Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 07, 2014, 07:09:26 am από guestteacher
»
Καταγράφηκε
Fridadida
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #926 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 08:45:16 am »
Αύριο λήγουν οι αιτήσεις. ...θεωρούμε ότι πέρασε το άνοιγμα των πινακων; Αντε μας έχουν ζαλίσει πια.
Καταγράφηκε
plakakaneis
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #927 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 08:55:45 am »
περασε
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 15:19:08 »
ribo
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #928 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 09:27:23 am »
Συνάδελφοι
Απ' τη στιγμή που η πολυνομία των κρατούντων έχει καταφέρει να δημιουργήσει διαφορετικά και κάποιες φορές αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα εντός του κλάδου των αναπληρωτών τότε η ζυγαριά δυστυχώς γέρνει δραματικά υπέρ των απαράδεκτων κρατικών μηχανισμών. Οπότε η έλλειψη ενιαίας άποψης οδηγεί αναπόφευκτα σε εσωτερικές έριδες και ως εκ τούτου σε ανυποληψία των όποιων παλιών ή μελλοντικών αγώνων μας. Εννοείται βέβαια πως και η απουσία ενός κοινά αποδεκτού, ισχυρού κεντρικού μας οργάνου είναι βούτυρο στο ψωμί του αντιεκπαιδευτικού υπουργείου.
Καταγράφηκε
kinegiros
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #929 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 09:50:54 am »
Η θέση της ΟΛΜΕ για το άνοιγμα στην
Καταγράφηκε
ERTA
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #930 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 09:54:24 am »
Σωστός ο Κοτσυφάκης Μακάρι να εισακουστεί
Καταγράφηκε
plakakaneis
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #931 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 09:58:44 am »
για να καταλάβω, εγώ σήμερα θα κανω την αίτηση, θα γίνει και συμπληρωματική για δυσπρόσιτα?
και θα κάνω και άλλη για ειδική αγωγή από εβδομάδα?
και πέστε μου τι συμβαίνει με τους πίνακες ειδικής?
Καταγράφηκε
Stelios
Global Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #932 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 10:02:14 am »
Ανεξαρτήτως του πόσο σωστή-άδικη, έξυπνη-ηλίθια είναι η ρύθμιση (εγώ πιστεύω τα δεύτερα) φαντάζομαι ότι κάποιος από τους "εγκεφάλους" του Υπουργείου να σκεφτεί ότι
πρέπει να δοθεί παράταση τουλάχιστον μιας βδομάδας στις αιτήσεις αναπληρωτών
ώστε αν κάποιος θέλει να κάνει διορθώσεις στην δήλωσή του.
Κοινός νους.
Καταγράφηκε
fotini18
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #933 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 10:05:09 am »
Οργίζομαι περισσότερο όταν ακουω "συναδελφους" να λενε να μετρησει η διπλη μοριοδοτηση "απο τουδε και στο εξης" παρα οταν το λεει ο λοβερδος. Και θα σας πω κατι αλλο: αν η κυβερνηση θελει να μοριοδοτησει διπλα οσους πανε σε δυσπροσιτα, θα έπρεπε να μοριοδοτησει
τριπλα
οσους πηγαν το 2010-2014, γιατι καποιοι πηγαν να δουλεψουν χωρις ανταλλαγμα ΚΑΙ τα σχολεια των νησιων και ακριτικων περιοχων δεν εμειναν χωρις δασκαλους χαρη σ' αυτους! Ετσι σαν αναγνωριση της προσφορας και της ανιδιοτελειας τους!
Καταγράφηκε
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)
plakakaneis
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #934 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 10:09:01 am »
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Χαράλαμπος Κόκκινος στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της
Καταγράφηκε
ERTA
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #935 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 10:13:50 am »
συμφωνούμε fotini18. Τί κίνητρα, όπως λέει δίνει, όταν αυτοί που στη μεταβατική ξεσπιτώθηκαν δεν θα μετρήσει η προϋπηρεσία;
Εδώ το κράτος μοιάζει να συμπεριφέρεται σαν παπατζής: από τότε μέχρι τότε μετράει και από τότε μέχρι τότε δεν μετράει....
Σήμερα το πρωί βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο τρόπος που το κράτος υπολόγισε τον ΕΝΦΙΑ για τους φορολογουμενος δείχνει την ''ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ''' απέναντι στους πολίτες....Εγώ ρωτώ, ο τρόπος που υπολογίζει την προϋπηρεσία των αναπληρωτών της μεταβατικής περιόδου και της πριν το 2010 και της μετά το 2014 τί μαρτυρά για το κράτος;...
Καταγράφηκε
fotini18
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #936 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 10:16:31 am »
Ακριβως σαν τον ΕΝΦΙΑ, που εμεις οι !@#$%^&* θα τον πληρωσουμε αλλά οχι και η εκκλησια, το μέγαρο μουσικης και μεγαλες επιχειρησεις!!!
Καταγράφηκε
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)
nikolopol
Ιστορικό μέλος
ΠΕ 4.01
«
Απάντηση #937 στις:
Αυγούστου 07, 2014, 10:22:36 am »
Παράθεση από: ERTA στις Αυγούστου 07, 2014, 09:54:24 am
Σωστός ο Κοτσυφάκης Μακάρι να εισακουστεί
Σωστος δεν ειναι...αμα ητανε θα πιεζε λιγο παραπανω για μονιμους διορισμους......Παντα αυτη η ολμε στους μονιμους διορισμους κανει απλη αναφορα...
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
65
66
67
68
69
...
311