0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πιστεύω ότι το υπουργείο "επιθυμεί" να γίνει ΑΣΕΠ. Δεν επιθυμεί να διορίσει μόνιμο προσωπικό. Αν επιθυμούσε και κατανοούσε την ανάγκη θα το είχε κάνει ή θα το έκανε άμεσα. Συμβασιούχους θέλει. Αυτό έχει αφήσει να διαφανεί. Για να πραγματοποιήσει διαγωνισμό πρέπει να έχει αποφασίσει να διορίσει, κι όχι 200 άτομα...
Αν προσφύγουμε στη δικαιοσύνη όσοι δουλέψαμε στη μεταβατική περίοδο για να συμπεριληφθεί η προϋπηρεσία τι πίθανότητες έχουμε να δικαιωθούμε;...γιατί εδώ ο υφυπουργός μας δουλεύει κανονικά....Κάποιοι λέει δεν πήγαν γιατί η προϋπηρεσία δεν μέτραγε1ον) θα μέτραγε με τη διεξαγωγή του πρώτου ΑΣΕΠ μετά τον 3848, ΑΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ. Κι αυτοί που δεν πήγαν το γνώριζαν όπως κι αυτοί που πήγαν...2) τί πάει να πει δεν πήγα γιατί δεν μέτραγε; ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ; Εγώ και χιλιάδες άλλοι πήγαμε και γιατί ανεξάρτητα από ΤΟ ΑΝ ΜΕΤΡΑΓΕ Η' ΟΧΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ. Εσύ συνάδελφε που δεν πήγες ΠΩΣ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ
Ναι εννοείται πως δεν χάνεται και θα προσμετρηθεί μετά τον ΑΣΕΠ όποτε γίνει αλλά μιλάει για άνοιγμα των πινάκων με προϋπηρεσίες από το 2014 και μετά ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ
Ναι ακριβως για να παιξουν ολοι με τους ιδιους κανονες....δεν ειπε οτι την σβηνει....τελοσπαντων...ρωτηστε και διαπιστωστετο....
Παιδιά καλημέρα, να καταθεσω κι εγω την προσωπικη μου εμπειρία!κι εγω φέτος δουλεψα σε δυσπρόσιτο,καπου Κεφαλλονιά- κι είχα μαζι και το παιδί μου!Εκτος απο τα τεραστια εξοδα των μετακινησεων και το πολυ κακό συγκοινωνιακο δίκτυο, φαγαμε όλο το πακέτο με τους σεισμούς... τρεις βδομαδες στο σπίτι χωρις σχολειο μαρτυριο ...εκτος απο τις μεγαλες δονησεις, όλο το 24ωρο ένιωθες ότι ήσουνα μεσα σε καραβι...συνεχως ετρεμε το έδαφος απο κάτω...όταν λοιπον εξανλήθηκε η αντοχη του παιδιου μου το πηρα κι εφυγα-για 5 μέρες να ηρεμίσουμε λίγο με δικη μου πρωτοβουλία γιατι το γραφείο δε μου έδινε άδεια!!!'και μαντέψτε! άργησα να παρουσιαστώ μια μέρα-γιατι δεν προλαβα το μοναδικο δρομολογιο που υπήρχε- και απειλήθηκα με ΕΔΕ διότι ήμασταν σε καθεστως έκτακτης άνάγκης οποτε απαγορευόταν να φυγουμε! έπρεπε λοιπον να διαλέξω ή να μεινω εκεί με το παιδι να εχει παθει σοκ για να μη χασω τη δουλεια μου-ή να κοιταξω την ψυχικη υγεια του παιδιού μου και να φυγω για λιγο Στην τριτη εβδομαδα σεισμών, μου προέκυψε πρόβλημα υγείας- αλλα γιατροί δεν υπηρχαν εκει για να το αντιμετωπίσω και 7 μηνες ακομα δεν εχω ξεμπερδέψει, γιατι επηρεαστηκε ο θυροειδης κι ολο το ορμονικο συστημα!Κι ακουω με χαρα ότι θα ανοιξουν οι πίνακες και ότι τουλαχιστον θα προσμετρηθει στιο διπλο η χρονια αυτη που με τσακισε...αλλα που...Κι ακουω επισης για αδικια προς τους συναδελφους που επελεγαν να δουλευουν στο σπιτι τους...καλα κανενα κομμα κανενας συνδικαλιστης δε μπορει να φωναξει το αυτονοητοαν ειχαν αναγκη να δουλεψουν θα το εβαζαν το ρημαδι το κουτακι! δε θα διάλεγαν !!!!και ποσοι τελος παντων ειναι αυτοι οι συναδελφοι που είχαν πάντα τον πωπό τους στο βούτυρο και διαλέξανε το σπίτι τους;ειναι δικαιο όλοι εμεις που φαγαμε το πακέτο τωρα να το ξαναφαμε για να εξισωθεί η προυπηρεσια μας με τη δική τους;Τι μας λέει δηλ ο Λοβερδος κι ο κάθε ασχετος με τον κ...ο στο βουτυρο: εσεις που δουλέψατε σε δυσπρόσιτα για να π'αρετε τα 18 μόρια σας πρέπει να ξαναπάτε ,ενω οι άλλοι που δεν πηγατε δεν πειράζει πηγαίνετε τωρα πρωτη φορα κι εγω ξεκιναω να μετραω από τωρα ειδικα για αυτους που τοσα χρονια καθονταν κοντα στο σπιτι τους...ποιος τα υπολογιζει τα ζωα που υπηρετησανε αυτα τα 4 χρόνια::::!!!!Ρε παιδια τι να πω καποια πραγματα με ξεπερνανε...στην ιδεα και μονο να ξαναπερασω ό,τι περασα ...δηλαδη καποιος πρεπει να μας τραβαει μονιμα το χαλι κατω απο τα πόδια μας... οι συνδικαλιστες που ειναι;;;;