0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήταν κοροιδία να τρέχεις δεξιά κι αριστερά χωρίς μόρια, πώς το λένε;;;; Όταν έκλεισαν οι πίνακες μας ξεφτιλίσανε, μας ρεζιλέψανε και μας ζήτησαν να δουλέψουμε χωρίς απολαβές ουσιαστικά. Κάποιοι το δέχτηκαν, κάποιοι όχι. Πώς να δήλωνες λοιπόν το κουτάκι;;;; Ειδικά όσοι είχαν εξασφαλίσει το "ταβάνι" των 16,8 μορίων, δεν είχαν κανένα απολύτως κίνητρο, δεν το καταλαβαίνετε;;;
Σιγά καλέ, κόψε κάτι!!! Την προυπηρεσία μας μερικοί μέχρι το 2010 τη συγκεντρώσαμε με πολύ τρέξιμο επαρχία και πολλούς ΑΣΕΠ. Γι΄αυτό και είχαμε την "πολυτέλεια" να κάτσουμε σπίτι, όπως λες. Επίσης τη δουλειά μου την κοστολογώ πολύ περισσότερο και επέλεξα να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και να μην τρέξω για 3, 60 σε όλη την Ελλάδα χωρίς μόρια. Δεν θα χάσω εγώ τη σειρά μου, επειδή εσένα σου άρεσε να τρέχεις στα δυσπρόσιτα χωρίς προσμέτρηση μορίων. Ας είχες δώσει ΑΣΕΠ, ας είχες τρέξει κι εσύ μέχρι το 2010 να ήσουν ψηλά στον πίνακα και τότε θα έβλεπα αν θα καταδεχόσουν αυτήν την κοροιδία. Να δουλεύεις χωρίς απολαβές και χωρίς μόρια...Γιατί τί άλλο παρά κοροιδία ήταν... Και μετά ας σου έλεγε ένας εξυπνάκιας μια μέρα ότι θέλει να σου πάρει τη θέση. Άντε να μαζευτούμε και λίγο, γιατί αρκετά ακούσαμε...
Δηλαδή όσοι διδάσκουμε σε δυσπρόσιτα δε σεβόμαστε τη δουλειά μας; Άλλο πάλι και τούτο...Σας χαιρετώ αγαπητοί ανάδελφοι.
Συγνωμη μπορεις να μου βρεις ΕΝΑΝ εκπαιδευτικο που στις 30/6/2010 ειχε εξασφαλισει το ταβανι των 16,80 μοριων??
Φυσικά! Δεν είναι μόνο λειτούργημα, είναι και επάγγελμα και από αυτό πρέπει να ζήσουμε...Όχι, δεν καταδέχτηκα να δουλέψω για ψίχουλα, πώς να το κάνουμε; Απαιτώ ως εκπαιδευτικός να έχω έναν αξιοπρεπή μισθό ή αντίστοιχα κίνητρα μοριοδότησης. Δεν είμαι η αναλώσιμη του Υπουργείου, πώς να το κάνουμε. Αλήθεια, όταν δέχεσαι να δουλέψεις με τέτοιες συνθήκες, έχεις αναλογιστεί πόσο υποβιβάζεις τον κλάδο ή τα θυσιάζεις όλα για να πάρεις τη θέση αυτού που είναι από πάνω σου στον πίνακα;Όσο για τα κουμπούρια...άλλοι τα έβγαλαν. θυμηθείτε...Εγώ πάντα φώναζα να μην ανοίξουν οι πίνακες. Άλλοι ήθελαν να ανακατευτεί η σούπα. Όποιος όμως σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει μέσα...
Το καλέ στο επιστρέφω.Πού ξέρεις οτι δεν έδωσα ΑΣΕΠ; Σ ε πληροφορώ οτί έδωσα και ήμουν στους επιτυχόντες. και είμαι μέσα στους 100 πρώτους στον Πίνακα της ειδικότητας μου. Όταν έχεις αναγκή απο δουλεία δεν κοιτάς εσύ μπορεί να είσαι πλούσια και να μην έχεις αναγκή απο δουλεία. όσο το ότι δεν πήγαίνες επειδή δεν 'εδινε ενώ υπήρχαν αναγκες και τώρα που δίνει τρέχεις δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Λυπάμαι πραγματικά για σένα εύχομαι κοπελιάνα μην βρω συναδέλφους σαν εσένα. Η αξίοπρεπειά σου πόσα μόρια κοστολογείται;
Όμως ξαφνικά προκύπτει άνοιγμα των πινάκων και μάλιστα προτείνεται και η περίφημη διάταξη περί διπλασιασμού των μορίων -κατόπιν διορισμού κτλ. Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα; Ξαφνικά -αυτό τουλάχιστον λαμβάνουν οι κεραίες μου- ορισμένοι από όσους υπηρετούσαν τόσα χρόνια κοντά στο σπίτι τους,θέλουν να πάνε δυο χρονάκια σε δυσπρόσιτο για να καβατζώσουν τα μόρια.
Αγαπητέ Landau, αν υποθέσουμε ότι κάποιος πρέπει να πληρώνει δύο ενοίκια ένα εδώ και ένα εκεί και παιδικό σταθμό για ένα παιδί, εφόσον δεν έχει δικό του άνθρωπο να του το κρατήσει, ρεύμα, θέρμανση, τα εισιτήρια του πέρα δώθε...Συμφέρει λες; Και δεν μιλάω για τον εαυτό μου, μη φανεί σαν κλάψα...