0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν θελετε ας. μου απαντησει καποιος για τους πίνακες ειδικης, ευχαριστω
Όπως ήδη σας έχω ενημερώσει,με προχθεσινή ανακοίνωσή μου,εφόσον ψηφιστεί η τροπολογία για διπλασιασμό μορίων και ξεκλείδωμα πινάκων(με οποιοδήποτε τρόπο) θα δοθεί η δυνατότητα συμπληρωματικής δήλωσης.Αυτή την ενημέρωση έχω από τη Γενική Δνση ΠΕ και ΔΕ.Το γράφει,εξάλλου ,και η εγκύκλιος.Πριν λίγο από Μπράτη!
Συνφωνώ ALITHINOS και με 'σένα και με την elenidaskala τα είπα και εγώ 10-20 σελίδες ποιό πίσω και πέσανε να με φάνε κάτι " συνάδελφοι" που δεν εργάζονται κιόλας στην δημόσια εκπαίδευση, ο 3848 πρέπει να καταργηθεί, μιά επιτυχία στον ΑΣΕΠ φτάνει για όλους δεν χριάζεται να δίνουμε συνέχεια.ΑΣΕΠ μόνο για τους νέους συναδέλφους που δεν πρόλαβαν να δώσουν το 2008.Φυσικά και εγώ θέλω μια επιτυχία να φτάνει και να κρατάμε για πάντα το βαθμό μας ή φυσικά το καλύτερο βαθμό μας αλλά μιας και διαγωνισμός δε γίνεται όλα αυτά είναι ασκήσεις επί χάρτου.Τα εισαγωγικά στο: συνάδελφοι, που υποθέτω αναφέρονται σε μένα και σε άλλους συναδέλφους δε θα το σχολιάσω απλώς κατά 99% δε με ξέρεις για να με κρίνεις τόσο εύκολα και όπως και με λίγο πιο brutal τρόπο ανέφερε άλλος συνάδελφος όταν χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα είμαστε πιο χαλαροί και λέμε πράγματα που αλλιώς δε θα τολμούσαμε. Δε πειράζει θα ζήσω.
Παντως ο Υφυπουργος ειναι φανερο πως ειναι πιο θετικος στην αναδρομικη ισχυ ενω ο Υπουργος πιο αρνητικος