0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και αν θα διοριστείς ποτε.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα, με αυτά που ακούγονται μάλλον ως τώρα, ποιο θα είναι το κέρδος; Όταν διοριστεί, αν έχει υπηρετήσει π.χ. στην Τήλο, αυτά τα 12 μόρια μετάθεσης που θα του μετρηθούν αναδρομικά, θα προσμετρηθούν ως 24. Αυτό είναι το όποιο κέρδος με τα ως τώρα δεδομένα.
Μ΄αρέσει που επικαλείστε οι "παλιοί" του forum τις αρχές της δικαιοσύνης και της ισότητας των ευκαιριών, όταν όσα προτείνετε είτε είναι ανέφικτα, είτε είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας... Ειδικά όσοι υποστηρίζουν την τυφλή εφαρμογή του νόμου εκτρώματος 3848, επειδή είναι ήδη με το ένα πόδι ή και με τα δύο στους τελικούς πίνακες διορισμού.Όσον αφορά το επιχείρημα ότι το 2010-14 κάποιοι συνάδερφοι δεν δούλεψαν εν γνώση τους επειδή ήταν κλειδωμένοι οι πίνακες άρα να μην αναγνωριστεί η προυπηρεσία όλων των υπολοίπων επειδή δεν θα ήταν δίκαιο αλλά παράνομο(παρότι το πάγωμα αρχικά ήταν το άδικο και το παράνομο), θεωρώ πως οι συγκεκριμένοι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και φοβούνται μη χάσουν τη θέση τους στον πίνακα. Ναι ρε παλιέ, έχω μεγαλύτερη προυπηρεσία από σενα; - Να σε προσπεράσω στον πίνακα αναπληρωτών! Να μπορέσω και εγώ να προσληφθώ μια φορά στον τόπο μου να δω και γω λίγο χαϊρι!!(ΥΓ: Προσωπικά το άνοιγμα των πινάκων δε με συμφέρει καθόλου.)
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article-wide/167790/giati-to-ypoyrgeio-den-apofasise-to-anadromiko-ano.html
Για το διορισμό το έχω καταλάβει πως δεν υπάρχει κανένα κέρδος. Στον πίνακα των αναπληρωτών, αν δεν πάει σε δυσπρόσιτο, οι άλλοι που είναι πιο κάτω απ' αυτόν, δεν θα τον περάσουν; Κάθε χρόνο δε θα χάνει θέσεις; Αυτό εννοώ, αφού ανοίγουν οι πίνακες, πρέπει κάθε χρόνο να ξεσπιτώνεται για να μη μείνει άνεργος;
Στραβά ξύπνησες; Γιατί τέτοια επιθετικότητα; Μια ερώτηση έκανα. Αυτά που γράφεις είναι εντελώς άσχετα. Πολλή χολή έβγαλες. Δε θέλω να πάρω κανενος τη θεση. Δεν έχεις μεγαλύτερη προϋπηρεσία από μένα, άντε να έχεις την ίδια, δουλεύω ανελλιπώς τα τελευταία 7 χρόνια. Δεν εννοούσα να καθομαι και να μη με περάσει κανενας.
Ας συνεχισουν καποιοι να πιστευουν ακομα και τωρα οτι οι πινακες θα ανοιξουν και αναδρομικα...Απορω αν ολοι αυτοι εχουν διαβασει καν τον νομο Διαμαντοπουλου...Απορω πια αν γνωριζανε τοσα χρονια το νομο ΔΙαμαντοπουλου. Οποιος τον ειχε διαβασει θα καταλαβει οτι με τον νεο νομο γινεται διαλυση των πινακων( για να ανακατεψει την τραπουλα παλι και να κοψει διεκδικησεις μονιμων διορισμων βασει προυπηρεσιας και ασεπ ) και φτιαχνει μια νεα δεξαμενη για αναπληρωτες...Πολλοι δεν εχουν καταλαβει οτι στην κατασταση που εχουμε φτασει η λυση ειναι μια: Αμεσος διορισμος των εναπομειναντων 60-40 και δυστυχως αμεση εφαρμογη του 3848 και διενεργεια ασεπ...Πιεζουνε καποιοι για ξεκλειδωμα και δεν καταλαβαινουν οτι τελικα και οι πινακες δεν θα ανοιξουν αναδρομικα και αμα ανοιξουν θα ανοιξουν απο εδω κα ιστο εξης και οσοι ηταν πιο κατω και δουλευανε 4 χρονια δεν θα ξαναδουλεψουν γιατι οι πρωτες θεσεις θα πανε παντου βαζωντας το κουτακι...αρα ολοι δυσαρεστημενοι.Το ειχα ξαναγραψει οτι αμα πιεζαμε οσο πιεσανε καποιοι για τους πινακες να γινουν Μονιμοι Διορισμοι και ασεπ , δηλαδη να εφαρμοστει ο νομος τοτε θα ειχανε γινει ολα εδω και 2 χρονια.