0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έμαθα οτι το 400 που λέει εννοεί τους διοριμούς για την νέα σχολική χρονιά εκει κατα τον Γενάρη. Προκηρυξη ασεπ την επόμενη σχολική χρονιά χωρίς προκυρ θέσεις και εννοείται μόνο για αναπληρωτές όχι για διορισμούς.
δλδ το φέτος ποτε το ορίζουν χρονικά? 31/12/14 23:59:59..... δεν ειναι ειρωνια προς εσενα φιλε μην με παρεξηγησης...αλλα αγανακτηση...
το φετος παει συναδελφε μεσα στο 2014-2015..αυτο ειναι το φετος...δεν το παιρνω ως ειρωνια συναδελφε ..προς θεου...καταλαβαινω πως το λες...Εγω συναδελφοι αυτα εμαθα....δεν εχω κατι αλλο να πω.
Λοιπον ...επειδη δεν μπορω πια να διαβαζω τοσα πολλα....Οι 400 θεσεις ειναι του νεου ασεπ...ο οποιος θα προκυρηχθει μεσα στο 2015 ... φετος διοριζονται ολοι οι εναπομειναντες...αυτα τα νεα συναδελφοι...πινακες μετα τον διορισμο των ασεπιτων-40% θα συνταχθουν με την διενεργεια νεου ασεπ..αυτα ειναι τα τελευταια νεα που ξερω συναδελφοι...
συνάδελφε θα σου πώ κατι καλοπροαίρετα .είσαι σίγουρος( όπως είσουν σίγουρος οτι θα γίνουν διορισμοί τον Ιούλιο μετά τον Αυγουστο και οτι δεν θα ανοίξουν οι πίνακες) ? το περίπου 400 την έδωσε και κ Νικηφόρος για τους φετινούς διορισμούς αλλα φυσικά δεν είναι σίγουρο αν δεν ανακοινωθεί επίσημα .Το διοικ μεταρύθμισης δεν μπορεί να σου δώσει διορισμούς για μετά από δυο χρόνια αλλα μόνο για την τρέχουσα χρονιά. Για τον διαγωνισμό προσωπικά δεν ξέρω πόσοι θα είναι αλλά το 4οο μου το είπαν και άτομα ξενογλ που πήγαν στον υπουργείο πρόσφατα. Επίσης πριν από κανένα μήνα τα ίδια άτομα μου είπαν οτι έφαγαν πόρταν πάλι στο υπουργείο γιατί τους είπαν οτι αντί να διορίσουν αυτούς που έχουν φεκ θέλουν να πάρουν και βασικές . Πράγμα που εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω. Τι να πω πολλές πληροφορίες και τα έχουμε παίξει.
...προσεχτε καλα τα λογια του λοβερδου...
Τη θέση μας πριν το 2010, την κερδίσαμε, δεν μας τη χάρισε κανείς και γι΄αυτό δεν θα τη χαρίσουμε σε κανέναν. Ξέρεις τί γινόταν όταν μετρούσαν τα μόρια πριν το 2010; Ξέρεις τί είναι να τρέχεις με την κοιλία στο στόμα μακριά από το σπίτι σου γιατί τα μόρια μετρούν και αν δεν τρέξεις εσύ θα τρέξουν οι άλλοι και θα χάσεις τη σειρά σου; Ξέρεις τί είναι να σου κόβεται η ανάσα μην τυχόν και δεν γράψεις καλά στον ΑΣΕΠ, γιατί έχεις παρατήσει τα πάντα πίσω και αν δεν γράψεις θα χάσεις τη σειρά σου; Και τέλος ξέρεις τί είναι να αλλάζει ο νόμος ξαφνικά και να σταματάνε οι διορισμοί και να μην διορίζεσαι μετά από τόσο αγώνα;Να τα περάσετε πρώτα όλα αυτά οι νέοι και μετά να μιλάτε για τους παλιούς. Εσείς βρήκατε ένα σύστημα και εκμεταλλευτήκατε μια κατάσταση που σας κουτσοβόλευε και βρήκατε θέσεις εργασίας, χωρίς να έχετε δώσει ούτε σε έναν ΑΣΕΠ, οι περισσότεροι. Και γνωρίζατε ότι όλα αυτά θα μετρήσουν μόνο για προσαύξηση στο βαθμό που θα γράψετε. Γι' αυτό φοβάστε τώρα τον ΑΣΕΠ και θέλετε να επωφεληθείτε από το δικό μας αγώνα.
Μην εχοντας παρακολουθησει το νημα της συζητησης λεπτομερως,αυτο που εχουμε μεχρι στιγμης δεδομενο ειναι οτι ακομη δεν εχουν αποφασισει για τους πινακες?Και εξεταζεται διενεργεια ΑΣΕΠ για να μπορεσουν να ανοιξουν το 2015 αφου διοριστουν οι εναπομιναντες ΑΣΕΠ 2008?Η θα ανοιξουν απο τουδε και στο εξης που λεει και ο Λοβ.Αν τελικα δεν ανοιξουν οι πινακες πιστευω παλι οτι πολυς κοσμος δε θα μπορεσει να παει σε νησια ,κυριως λογω κρισης,γιατι δεν ξερω για οσους πηγαν το 2010-2014 αλλα πραγματικα αν δεν εχεις χρηματα στην ακρη τα οικονομικα ΔΕΝ