0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για κάποιους αυτή η απόκλιση στοιχίζει τον διορισμό. Στην περίπτωση δε που οι θέσεις είναι λίγες , επιμένω οτι η απόκλιση αυτή ακυρώνει τον διαγωνισμό. Ας τον κάνουν με πολλαπλής επιλογής έτσι ωστε όταν θα πας στον ασεπ να δεις το γραπτό σου να δεις όντως τον βαθμό σου.(Αμ δε)
Να τα μας συναδελφοι, τα ιδια με περυσι και χειροτερα!!! Λετε να ειναι παλι τοσο δραστικοι ωστε να καταργησουν ειδικοτητες; Ισως κανουν συγχωνευσεις αντι καταργήσεις.
Και τη ρυθμιση για τα δυσπροσιτα θα την περασουν τελικα... ε βεβαια, αφου ολα τα κομματα κι οι συνδικαλιστες συμφωνησαν! Καληνυχτα στους αδιοριστους εκπαιδευτικους, καλημερα στις τοπικες εξυπηρετήσεις!
Για το ξεκλειδωμα; Κουβέντα;
Να τα μας συναδελφοι, τα ιδια με περυσι και χειροτερα!!! Λετε να ειναι παλι τοσο δραστικοι ωστε να καταργησουν ειδικοτητες; Ισως κανουν συγχωνευσεις αντι καταργησεις.Μετριοπαθεια λεει το παρτυ που εγινε με τις αδιαφανεις αποσπασεις;;;; Εκτος αν μιλαει για τις επικειμενες αποσπασεις!Και τη ρυθμιση για τα δυσπροσιτα θα την περασουν τελικα... ε βεβαια, αφου ολα τα κομματα κι οι συνδικαλιστες συμφωνησαν! Καληνυχτα στους αδιοριστους εκπαιδευτικους, καλημερα στις τοπικες εξυπηρετησεις!
Προσωπικά έχω άποψη για το τι εννοεί, αλλά δε θέλω να ερμηνεύσω γιατί πάλι στον ΑΣΕΠ κρύβεται η απάντηση!
Εγώ γιατί δεν το βλέπω σαν νέο ΑΣΕΠ αυτό? Σαν απειλή ακούγεται...Ή σαν.."του χρόνου έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρχουν σχολεία"?
Συνάδελφοι,ο υπουργός μίλησε για 19.500 αναπληρωτές από 24.000 και 22.500 που είπε αρχικά.Να μου το θυμηθείτε ότι θα έχουμε τα περσινά τερτίπια τους...σε ένα μήνα που θα ανοίξουν τα σχολεία θα μιλά για 15.000 ή 16.500 πιστώσεις...όσο περνούν οι μέρες όλο και μειώνεται ο αριθμός....
Ή σαν του χρόνου δε θα υπάρχουν γκρίνιες για άνοιγμα πινάκων αναπληρωτών γιατί θα έχουμε νέους.Από τους νέους πίνακες θα μπορούμε να διορίσουμε βασικές ειδικότητες, ενώ τώρα δεν μπορούμε...Θα έχουμε βγει από το τούνελ της μεταβατικής και θα έχει αποκατασταθεί η νομιμότητα (βλέπε ΣτΕ)...
για να καταλάβω, οι τωρινοί πίνακες εμποδίζουν τους διορισμούς ή η χρεοκοπημένη χώρα και η τρόικα?
φυσικά αυριο μπορεί να εχει αλλάξει γνώμη...ή το βράδυ...απόγευμα εχουμε ακομα....δεν ειναι και οτι πιο σταθερο σε αποψεις εχουμε δει...