0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ακούσει κάποιος το ηχητικό από την συνεντευξη του Λοβέρδου βγάζει άλλα συμπεράσματα. Λέει: αν τον Δεκέμβριο πάρουμε 800-850 διορισμούς, πόσους από αυτούς μπορούμε να διαθέσουμε στην αβαθμια + ββαθμια 400? 450? Αν πάρουμε κάποιους από αυτούς από τον πίνακα διοριμών πόσοι θα μείνουνε για ασεπ ? ας πουμε 200 ή 250 .Θα κάνεις ασεπ για 200-300 άτομα?
Με λιγα λογια λεει οτι δεν θα κανει ΑΣΕΠ για 250 ατομα.
Οπως εχετε καταλαβει καποιοι και εγω και ο asep2008 λεγαμε οτι απο πληροφοριες δικιες μας οι πινακες δεν ανοιγουν....οπως βλεπετε δεν αναφερει τιποτα...επισης βλεπεται οτι.αναφερει ανα διαστηματα για διορισμους ...800-850 ατομα....οπως ειχα πει οι εναπομειναντες θα διοριστουν ολοι φετος...και αυτο δειχνουν οι δηλωσεις του...και μετα παει για σεπ..
καλά έχεις καταλάβει ότι κάθε φορά εσύ και ο ασεπ2028 λέτε ότι σας τα λέγαμε βγαίνει μετά από 2-3 μέρες ο λοβέρδος και σας τα χαλάει? έχει γίνει 2 φορές μέχρι τώρα νομίζω, λες να τριτώσει? γιαυτό σου λέω άστο να κλειδώσει και μετά βγες να θριαμβολογήσεις και εσύ και ο άλλος, αλλιώς θα σε πουν γρουσούζα!
1ον θα με πουν γρουσουζη και οχι γρουσουζα....2ον συναδελφε λυπαμαι αν νομιζειςνοτι παω να επιβεβαιωθω....μοιραζομαι οτι πληροφοριες εχω γιατι καταλαβαινω την αγωνια ανθρωπων...αν θελεις μπορω απλα να σιωπησω δεν εχω κανενα προβλημα...δεν κερδιζω κατι...αν το νομιζεις οτι κερδιζω κατι δεν εχω κατι αλλο να σου πω...απλα καταλαβαινω ποσο λαθος κανω που μιλαω...
https://www.youtube.com/watch?v=r5cCv2AO63c&feature=share Μέσα απο αυτό το σατυρικό βίντεο όλες οι πικρές και μεγάλες αλήθειες.
δεν ειπε τιποτα για πινακα και διπλασιασμο μοριων, ετσι δεν ε,ιναι?