0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα συναδερφο nikolopol,o Λοβέρδος δεν μπηκε τυχαια στο Παιδειας. Είναι και συνταγματολόγος,δεν ξερω αν με πιανετε.... Όταν λες παπαγαλια τον ΑΣΕΠ,τι εννοεις συναδερφε;Μαθαινεις ένα ποιημα,μια σελιδα και πας και τη γραφεις;! Αλλον ΑΣΕΠ εδωσα εγω;;;;Ειπαμε,για να αποδωσεις το"πως" της μαθησης είναι αναγκαιο να κατεχεις το"τι"
Γενικά στον κλάδο μας υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και γι' αυτό το λόγο έχουμε υποστεί ό, τι έχουμε υποστεί. Πολύ εύκολα δεχόμαστε να εργαζόμαστε σε πολύ άσχημες συνθήκες. Προσωπικά, εννοείται ότι θα προτιμήσω τη δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα. Εννοείται ότι είμαι επιστήμονας και δεν θεωρώ τις μέρες άδειας ως σοβαρό δέλεαρ για να παραμείνω σε μία θέση εργασίας. Αν ήμασταν λίγο σοβαροί, θα διεκδικούσαμε αξιολόγηση με τα επιστημονικά κριτήρια, ούτως ώστε να παίρνουμε αύξηση στο μισθό και προαγωγή, ανάλογη με τη δουλειά που προσφέρουμε και μάλιστα θα πιέζαμε γι΄αυτό.Αν ήμασταν λίγο σοβαροί, θα εκλέγαμε και σοβαρούς συνδικαλιστές ως εκπροσώπους.Επίσης, θα πιέζαμε για καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή στο χώρο εργασίας μας. Έστω ότι είσαι χειρουργός, θα δεχόσουν να δουλέψεις με σκουριασμένα νυστέρια ή θα έψαχνες αλλού δουλειά;Το έχω ξαναπεί, κανονικά θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι για αυτά που περνάμε. Εγώ ντρέπομαι να μιλάω στους φίλους μου για την αδιοριστία μου, για αυτά που 'περνάω', γιατί η απάντηση όλων είναι: 'Παράτα τα και φύγε', ή 'θες και τα παθαίνεις'.
Μετά το ξεκλείδωμα και τη μοριοδότηση στα δυσπρόσιτα που τα άφησε στη μέση,τώρα έπιασε και τον Ασεπ.Μα πώς τα δρομολογεί όλα αυτός ο άνθρωπος?Πού τον είχαν κρυμμένο τόσα χρόνια το σωτήρα και λυτρωτή μας?
o AΣΕΠ απλώς επιλεγει δεν σημαίνει οτι επιλεγει τους καλυτερους και τους αξιότερους και παπαγαλία χρειάζεται και κρίση χρειάζεται και τύχη χρειάζεται και είναι και υποκειμενικός αφού η ειδική διδακτική έχει υποκειμένικότητα στη διόρθωση και ο πρώτος απο τον τελευταία επιτυχόντα μπορεί να διαφέρει κατα δυο μονάδες. . ο Λοβέρδος δεν ήθελε το παιιδείας και μάλλον μετά απο το παιδειας η μοίρα του θα είναι ίδια με τους προκατόχους του που το ελπίζω και το εύχομαι όπως επίσης τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Σαμαράς.
Ο Καψαλάκης νομίζω είπε ότι όσο υπάρχει η Τρόικα Ασεπ δε θα δούμε.Έχουν υπογράψει να μην κάνουν διορισμούς στο παιδείας.Και γιατί άλλωστε να κάνουν, αφού τα κενά μια χαρά τα καλύπτουν με συμβασιούχους απέναντι στους οποίους δεν έχουν οικονομικές υποχρεώσεις δια βίου.Άλλωστε αυτοί δεν αναγκάσαν με τις πολιτικές τους τους μόνιμους να φύγουν άρον άρον?Λέτε να το έκαναν για να πληρώνουν και τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς που κάποιοι δεν είναι ούτε 60 ετών και για να προσλάβουν και τους νέους να τους πληρώνουν μια ζωή?Τότε η Ελλάδα δεν έχει κρίση.Μύθος είναι αυτά που μας λένε!
θα δείξει....
http://xenesglosses.eu/2014/08/ola-allazoun-stis-proslixeis-sta-sxol/