0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλάκα μας κάνεις;;;Με 1 μόριο πίσω από τον τελευταιο διοριστεο το 2007 ουτε ΠΔΣ δεν πήρα...Έπρεπε να ξαναγραψω τόσο καλά και στον ΑΣΕΠ του 2009 για να φυγω αναπληρωτρια...Όσοι στον τελευταίο ΑΣΕΠ των ΠΕ 02 είναι μόλις 10 άτομα πίσω από τον τελευταίο διοριστέο δεν μπορουν να προσληφθουν ως αναπλη ρωτες...Ούτε καν στην ενισχυτική... Μας λες οτι είναι δικαιο να μην μετρησουν τα μορια του ΑΣΕΠ, που ουτως ή αλλως του 2007 είναι υποδιπλασιασμένα ενώ η βυσματική ΠΔΣ ακέραια και πάντα προσμετρούσε στη βαθμολογία του ΑΣΕΠ πετώντας έξω από τους διοριστέους άτομα που, αν και επιτυχόντες, δεν έπαιρναν ποτέ ώρες γιατί τα κριτήρια ήταν άλλα;;;
ΕρωτησηΑν οι πινακες ανακοινωθουν με την πραγματικη προυπηρεσια μεχρι το 2014 δε θα επρεπε να προστεθουν και ακαδημαικα ή κοινωνικα κριτηρια ή αυτο θα γινει μετα τον ΑΣΕΠ?Ρωταω γιατι οταν εκανα την αιτηση δε δεχτηκαν το μεταπτυχιακο αφου δεν προσμετρα για τους πινακες αναπληρωτων μου ειπαν.
΄τι τρέλα είναι σε αυτό το υπουργείο "βγάλει πίνακες με την πραγματική προυπηρεσία. Πόσες ώρες δηλαδή έκανε ο κάθε ένας μάθημα. Χωρίς δυσπρόσιτα, για να μην αδικηθούν όσοι δεν τα δήλωσαν την τελευταία τετραετία.Χωρίς ασεπ για να μην αδικηθούν όσοι δεν πρόλαβαν να δώσουν αλλά έκαναν κάποιες ώρες ενισχυτικής.Από την άλλη οι επιτυχόντες του ασεπ δε θα αδικηθούν γιατί αυτοί που είχαν πραγματικά καλή σειρά πήγαν αναπληρωτές και άρα πήραν κι αυτοί προυπηρεσία μετά και τον τελευταίο ασεπ."κι εγώ που πήγα στου διαόλου την μάνα ρε φίλε, κι έκανα επίσης μαθημα σε ελληνόπουλα, τι είμαι φτωχος συγγενής της "δικής σου " εκπαίδευσης?
Δε θα ξεκλειδώσει τους παλιούς πίνακες αναπληρωτών. Θα βγάλει όμως νέους πίνακες όπου θα φαίνεται ΜΟΝΟ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προυπηρεσία μέχρι τις 30/06/2010 συν αυτήν που αποκτήθηκε μέχρι και φέτος.
el ΠΕ02 δεδομένου ότι έχει να γίνει ΑΣΕΠ 6 χρόνια και όσοι έπαιρναν 2ωράκια πδσ προ δεκαετίας δεν παίζει με τίποτα να βρεθούν πάνω από τους επιτυχόντες που πήγαν αναπληρωτές,έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις?ΠΔΣ έχει να γίνει από ωρομίσθιους από το έτος 2009-2010. Στην ενισχυτική το 2013 πήραν από τον πίνακα Γ ορισμένους διότι δεν τον πήραμε πρέφα όλοι εγκαίρως,στη 2η εγκύκλιο όμως πήραμε κι εμείς. Το 2014 πήραν από τον Γ για την ενισχυτική γιατί ο κόσμος δεν έκανε αίτηση σε ορισμένους νομούς. Αλλά και πάλι,πόοοση είναι πια η προυπηρεσία που μπορείς να πάρεις με 8 ώρες την βδομάδα για ένα μήνα που έκανες μάθημα το 2013 και το 2014? Φοβάσαι ότι αυτοί θα σε περάσουν?
Πλάκα μας κάνεις;;;Με 1 μόριο πίσω από τον τελευταιο διοριστεο το 2007 ουτε ΠΔΣ δεν πήρα...Έπρεπε να ξαναγραψω τόσο καλά και στον ΑΣΕΠ του 2009 για να φυγω αναπληρωτρια...Όσοι στον τελευταίο ΑΣΕΠ των ΠΕ 02 είναι μόλις 10 άτομα πίσω από τον τελευταίο διοριστέο δεν μπορουν να προσληφθουν ως αναπληρωτες...Ούτε καν στην ενισχυτική... Μας λες οτι είναι δικαιο να μην μετρησουν τα μορια του ΑΣΕΠ, που ουτως ή αλλως του 2007 είναι υποδιπλασιασμένα ενώ η βυσματική ΠΔΣ ακέραια και πάντα προσμετρούσε στη βαθμολογία του ΑΣΕΠ πετώντας έξω από τους διοριστέους άτομα που, αν και επιτυχόντες, δεν έπαιρναν ποτέ ώρες γιατί τα κριτήρια ήταν άλλα;;;
Πλάκα μας κάνεις;;;Με 1 μόριο πίσω από τον τελευταιο διοριστεο το 2007 ουτε ΠΔΣ δεν πήρα...Έπρεπε να ξαναγραψω τόσο καλά και στον ΑΣΕΠ του 2009 για να φυγω αναπληρωτρια...Όσοι στον τελευταίο ΑΣΕΠ των ΠΕ 02 είναι μόλις 10 άτομα πίσω από τον τελευταίο διοριστέο δεν μπορουν να προσληφθουν ως αναπληρωτες...Ούτε καν στην ενισχυτική... Μας λες οτι είναι δικαιο να μην μετρησουν τα μορια του ΑΣΕΠ, που ουτως ή αλλως του 2007 είναι υποδιπλασιασμένα ενώ η βυσματική ΠΔΣ ακέραια και πάντα προσμετρούσε στη βαθμολογία του ΑΣΕΠ πετώντας έξω από τους διοριστέους άτομα που, αν και επιτυχόντες, δεν έπαιρναν ποτέ ώρες γιατί τα κριτήρια ήταν άλλα;;; συμφωνώ απόλυτα +++++++++++++++++++++
Για να μην παρεξηγηθώ ξαναλέω ότι μοιράζομαι τις σκέψεις μου, δεν έχω καμία πληροφόρηση.