0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θα ξεκλειδώσει τους παλιούς πίνακες αναπληρωτών. Θα βγάλει όμως νέους πίνακες όπου θα φαίνεται ΜΟΝΟ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προυπηρεσία μέχρι τις 30/06/2010 συν αυτήν που αποκτήθηκε μέχρι και φέτος.
Αυτό λέω. Οι προνομιούχοι της πδσ είναι ήδη τακτοποιημένοι.Αυτοί που πριν δέκα χρόνια έπαιρναν 2ωράκια που είναι και οι περισσότεροι, δεν παίζει να αφήσουν πίσω τους ασεπίτες που έχουν προυπηρεσία, δε βγαίνουν τα νούμερα. Οι ασεπίτες , ακόμα και του τελευταίου, πήγαν αναπληρωτές και οι περισσότεροι συνέχισαν και μετά το 2010. Πως είναι δυνατόν να μαζέψεις 5 χρόνια καθαρή προυπηρεσία κανονικού προγράμματος και να σε περάσει αυτός που έκανε πδσ το 2008?Για να μην παρεξηγηθώ ξαναλέω ότι μοιράζομαι τις σκέψεις μου, δεν έχω καμία πληροφόρηση.
Άρα...για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση, το παραπάνω ήταν σκέψεις της Ψιτ και όχι πληροφορία και φυσικά δεν ισχύει. Η προϋπηρεσία μας θα είναι όπως στις 30/6/10. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο θα έχουμε πέσει κάποιες θέσεις, λόγω της μεταβολής της κατάστασης κάποιων ατόμων. Σήμερα-αύριο θα δούμε. Καλημέρα...
το ίδιο και οι μαθηματικοί. η δυσκολία των θεμάτων οδήγησε στο να μην δουλέψει κανένας από τους επιλαχόντες.
Οι παρολίγον διοριστέοι του ΑΣΕΠ του 2009 (στους φιλολόγους ανφέρομαι) δεν δουλέυουν ως αναπληρωτές (ούτε καν ωρομίσθιοι), γιατί τα 17 μόρια που έχουν πάρει από τον τελευταίο ΑΣΕΠ δεν επαρκούν.Υπάρχουν αρκετοί (και προσωπικά παραδείγματα έχω και αν κοιτάξεις τους πίνακες θα το διαπιστώσεις) που τα 10ωρα της ΠΔΣ τους ώθησαν στην αναπλήρωση, άρα και με 3 ή 4 χρόνια αναπλήρωσης πάλι προηγούνται από αυτόν που δουλεύει 5 χρόνια αναπληρωτής χωρίς να είχε προηγουμένως καθόλου προυπηρεσία. Και όπως θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλοί με 0 μόρια στους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ που όμως κάθε χρόνο δουλεύουν ως αναπληρωτές.
Έχουν υποσχεθεί 500 διορισμούς για την Ειδική ΟΤΑΝ γίνει ΑΣΕΠ, που είναι και προτεραιότητα τους. Αρα έχουμε + 500 διορισμούς, εκτός από τους παλιούς της Γενικής που περιμένουν. Αυτό νομίζω πως δεν το έχει αναφέρει κανέναςΤι ΑΣΕΠ να κάνεις επομένως ρε υπουργέ μας;;; Για να μονιμοποιήσεις 1 στους 20;;;
Το 1 στους 20 μια χαρά θα είναι.Οι φιλόλογοι στον τελευταίο ΑΣΕΠ ήμασταν 1 στους 40 (18000 για 485 θέσεις) και φοβάμαι ότι σε επόμενο ΑΣΕΠ (με τις λιγοστές θέσεις και την πληθώρα των νέων πτυχιούχων) η αναλογία θα είναι 1 στους 100.
Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μετά τις διαφημίσεις, έχει τον Δερμεντζόπουλο. Για να δούμε, θα ακούσουμε τίποτα καινούριο ή μια από τα ίδια, κατά τη προσφιλή τους συνήθεια ...
Τελικά, είναι 5000 οι πιστώσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι 6000;;; Ο Δερμ. μίλησε για 5000!