0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα.Να ρωτησω κατι για τους πινακες.Ηρθε μπροστα μου μια κυρια απο Ιδιωτικο προφανος γιατι δειχνει ετσι μονομιας 50 μηνες προυπηρεσια.Η ερωτηση μου.......Αυτη η κυρια θα ειναι και μπροστα μου οταν γινουν οι πινακες διορισμων ή πρεπει να περασουν 2 χρονια ( να εισαι 2 χρονια στον πινακα αναπληρωτων) για να φανει στον διορισμων?
Αυτά που γράφεις είναι ασύμβατα μεταξύ τους. Αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ (πρωτοβάθμια δηλαδή) και γγ της ΟΛΜΕ (δευτεροβάθμια δηλαδή;).
Όσοι εγγράφονται στους πίνακες αναπληρωτών δεν μπορούν να διορισθούν σε θέσεις μονίμων κατά τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ.2 του Ν3255/2004 πριν συμπληρώσουν υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου σε δημόσια σχολεία επί δυο τουλάχιστον πλήρη διδακτικά έτη από την εγγραφή τους στον πίνακα αναπληρωτών.[/quot και όταν λέει Πλήρη διδακτικά ετη[/pre][/s][/u][/i][/b][/b][/b]εννοεί 9,7 μηνες για πρωτοβάθμια και 10 για δευτεροβάθμια συνεχόμενα για 2 έτη.
H πρόθεση του Λοβέρδου , όπως είπε μόλις στον ΑΝΤ1, είναι η προκύρηξη ΑΣΕΠ για τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο (καλά, αργότερα θα είναι, αν γίνει) για 10.000 διορισμούς στην εκπαίδευση.
Το ΑΣΕΠ όμως μόνο αν είναι θετικη η διαπραγματευση για την κατάργηση του 1/10 για την εκπαιδευση. Αυτο δε πρεπει να το ξεχνάμε.