0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έλεος fotini18; Ή κάποιοι εδώ μέσα που κλαίγονται, ενώ θα είναι στους προνομιούχους του νέου ΑΣΕΠ;Και καμία καψούρα με κανέναν ΑΣΕΠ, απλά κάποια πράγματα θα πρέπει να γίνονται με τον δικαιότερο δυνατό τρόπο, και όχι με το ποιος την έχει πιο μεγάλη (την προϋπηρεσία προφανώς). Και πάλι δηλαδή ένα σωρό παράθυρα αφήνει ο νόμος, κάτι που έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν.
πρώτη πρόσληψη το 2009 σε δυσπροσιτο, δεν πρόλαβα κανέναν ΑΣΕΠ
Σίγουρα, λοιπόν, δεν είσαι φιλόλογος. Δάσκαλος/-α; Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ειδικότητα μπορούσε να δουλέψει στην αναπλήρωση χωρίς ασεπ.
Έχεις ταλέντο και στην παραπληροφόρηση. Κάνε τον κόπο να βρεις τα μηνύματα εκείνα, για να δεις το ακριβώς πρότεινα και τι όχι.Και παραβλέποντας το ειρωνικό υφάκι σου, προς ενημέρωσή σου.. στην ψυχοφθόρα διαδικασία ενός ακόμα ΑΣΕΠ δεν θα είσαι ο/η μόνος/η (συγγνώμη, αλλά δεν έβαλες φύλο στο προφίλ του φόρουμ). Κανένας δεν τη βρίσκει να δίνει εξετάσεις, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί άλλος αντικειμενικότερος και δικαιότερος τρόπος μέχρι τώρα, θα το υποστούμε όλοι*.μα θα το βρω και θα το παραθεσω ....δεν παραπληροφορώ ποτε και μιλαω παντα με αποδειξεις!!!!το θυμαμαι γιατι και τοτε είχαμε ερθει σε αντιπαραθεση!!!!!!!
Υ.Γ. fotini18 για πρόσεχε λίγο.. γιατί το ν.3848 δεν τον υποστήριξα ποτέ ως έχει. Το μόνο που υποστηρίζω πάντα (και τουλάχιστον με διακρίνει η συνέπεια λόγου) είναι η επιλογή, που αναγκαστικά πρέπει να γίνεται λόγω κορεσμού των πτυχιούχων, να γίνεται μέσω ΑΣΕΠ (όπου χωράνε βελτιώσεις). Τα περί σαδιστικού τρόπου τα επιστρέφω.
Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία
Ευχαριστώ fotini18.fiora δεν συνηθίζω να αναφέρω στο φόρουμ τι κάνω ή τι δεν κάνω κάθε φορά (αλλιώς θα έφτιαχνα και φέισμπουκ ). Και δεν έχω ανάγκη τις ευχές σου josua είπαμε... στις 3 επιτυχίες ΑΣΕΠ.. διορισμός! Κατά το "στα 3 κόρνερ, πέναλντι"