0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μεγάλοι χαμένοι είναι όσοι δουλεύουν ασταμάτητα από το 2010. Ο αριθμόσ των προσλήψεων τα σχ. έτη 2010-11 και 11-12 ήταν πολύ μεγάλος
Μου εισηγούνται να ξεκλειδώσουμε τους πίνακες από το 2010 και μετά. Στελέχη της πολιτικής ηγεσίας αλλά και στελέχη του υπουργείου, με το σκεπτικό ότι το 2012 είχε προγραμματιστεί ΑΣΕΠ και δεν έγινε. Yπάρχουν επιχειρήματα υπέρ και κατά. H Δικαιοσύνη για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας 2010-2014 από τη μία, η ασφάλεια δικαίου από την άλλη. H σκέψη για το ξεκλείδωμα από το 2012 και μετά έχει και το επιπλέον επιχείρημα ότι δεν έγινε διαγωνισμός και άρα η προειδοποίηση του 2010 δεν ίσχυσε! Θα αποφασίσουμε μέσα στην εβδομάδα ( η γνώμη της ΔOE και της OΛME εκφράστηκε στη
Kαι εγώ αυτό νόμιζα αλλά δεν είναι έτσι. Ο νόμος έλεγε οτι κάθε δύο χρόνια θα γινόταν ασεπ . Παράταση μεταβατικής απορρόφησης των διοριστέων εννοεί ο νόμος και όχι του ασεπ.
Την προϋπηρεσία όντως την βλέπουνε αφού είναι περασμένη στο σύστημα εμείς δεν την βλέπουμε είναι τσεκαρισμένο. Άρα την περνάν. ανακοινώνουν τους Πίνακες τρεις μέρες για ενστάσεις και τροποποιήσεις και βγαίνει η Α φάση με πολλούς αναπληρωτές.
Συνάδελφε, την επόμενη φορά που θα βάλεις διαγώνισμα στους μαθητές σου, αφού απαντήσουν και σου παραδώσουν τις κόλλες τους, θα πας στο σπίτι σου και θα αλλάξεις τα θέματα, και την επόμενη μέρα θα τους πεις "Αποφάσισα να αλλάξω τα θέματα, με λύπη μου είδα ότι δεν απάντησε κανείς στα καινούρια, έχετε όμως τρεις μέρες για να κάνετε ενστάσεις για τους βαθμούς σας"...
Υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωσει τους πινακες απο το 2012 και μετα με τη λογικη να κανει ΑΣΕΠ μονο για καποιες ειδικοτητες(αυτες τις 5 που ειπε) και οι υπολοιπες απλα να συνεχισουν να ειναι στη μεταβατικη και να εχουν ανοιχτους πινακες?