0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΔΟΕ ήταν πάντα υπέρ της επετηριδας και κατά του ΑΣΕΠ, επίσης η ΔΟΕ είναι αντίθετη με το νόμο Διαμαντοπούλου και ζητάει συνεχώς την κατάργηση του.
Ξαναλεω....τιποτα δεν μπορει να ανοιξει αναδρομικα....αν μπορουσε θα τους ανοιγε απο το 2010...δεν μπορει να υο κσνει γιαντο 2012 και να μην μπορει για υο 2010....ειναι ακριβως οι ιδιο λιγοι....αναδρομικοτητα στον τροπο που επελεξα να εργαστω βασει νομου δεν υπαρχει.....Ξαναλεω....κατι μπερδεψε....αλλα του ειπαν....η πληροφορηση μου αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν εχει αλλαξει κατι....Το μονο που εχει αλλαξει ειναι οι πιεσεις του 24μηνου γιατι βρισκονται εκει περιπου 10 βυζματα πολυ δυνατα τα οποια υπηρετησαν σε γνωστες παραθυροπορτες και πιεζουν για να διοριστουν....
Η ΔΟΕ είναι υπέρ του 60-40 γιατί πολύ απλά είναι διαφορετική είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πρωτοβάθμια σε σχέση με τη δευτεροβάθμια. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι, αλλά έτσι έχουν πράγματα. Ο καθηγητής της δευτεροβάμιας από την άλλη προφανώς και δεν κερδίζει με το 60-40 ειδικά αν είναι σχετικά νέος πτυχιούχος. Μόνο με ΑΣΕΠ 100-0 έχει μεγαλύτερες "πιθανότητες" απορρόφησης.
Μεγάλο λάθος του Λοβέρδου να πάρει το υπουργείο παιδείας, είναι άνθρωπος που θέλει να λύσει τα προβλήματα...συνήθως υπάρχουν 1-2 απόψεις, στο παιδείας βρήκε 2345579 διαφορετικές απόψεις και συμφέροντα και πάει να τις συμβιβάσει όλες....έμπλεξε.....Το είχα γράψει πολλές σελίδες πριν.... πιθανότερο είναι να μην γίνει ασεπ παρά να γίνει, όχι δεν έχω κάποια πηγή, από όσα βλέπω και διαβάζω αυτό το συμπέρασμα βγάζω..... επίσης πιθανότερο είναι να τροποποιηθεί ο 3848 και να ανοίξουν οι πίνακες παρά το αντίθετο....αλλά όπως είπε και ο nikopol ας περιμένουμε την τετάρτη....επίσης έχω την αίσθηση ότι και να ανοίξει τους πίνακες από το 2012 δεν πρόκειται να τους μετρήσει για φέτος αλλά για το άλλο σχολικό έτος, χωρίς ασεπ φυσικά και με αλλαγή του 3848.
ξερεις αν ειναι καλεσμένος σε καποια εκπομπή;;
Είναι μια εξισορροπημένη λύση .Ικανοποιεί και τα δυο στρατόπεδα εξίσου αυτούς που ήθελαν το άνοιγμα μετά το 10 και αυτούς που ήθελαν το άνοιγμα μετά το 14.