0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της τροποποιητικής/συμπληρωματικής δήλωσης δυσπροσίτων που εκκρεμεί ακόμα....
Εγω πιστευω πως ΟΧΙ δεν θα αφορα τις φετινες προσληψεις.
Μπορεί να βγει η 1η φάση στις 12-13 Ή μπορει ναβαλουν τις προυπηρεσιες αυριοΚαι μετά να περάσει η ρύθμιση την Τετάρτη
Έλα ντε! Τι νόημα έχει; Φοβάμαι ότι και στο υπουργείο δεν ξέρουν ακριβώς.. Εκτός αν θέλουν να κάνουν και άλλες αλλαγές - οπότε θα προκύπτει το νόημα - και απλά δεν ανακοινώνουν/διαρρέουν τίποτα ακόμα.
Εγώ έχω και μια άλλη απορία. Όταν ο Λοβέρδος λέει ότι θα ξεκλειδώσει την προΫπηρεσία από το 2012 και μετά εννοεί: α) από 1/1/2012 ή β) από την έναρξη του σχολικού έτους 2012-2013;
Η κατάσταση είναι παρανοϊκή. Έχεις ένα υπουργό να πραγματοποιεί παντού δημόσιες εμφανίσεις και να δηλώνει ότι στόχος του είναι στις 11 του μήνα τα σχολεία να ανοίξουν κανονικά, αλλά λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει με τον πίνακα των αναπληρωτών. Πιστεύετε ότι μπορεί να περάσουν μέχρι την Παρασκευή την προϋπηρεσία τόσων χιλιάδων ανθρώπων στο σύστημα και να καλέσουν και αναπληρωτές; Εγώ έχω και μια άλλη απορία. Όταν ο Λοβέρδος λέει ότι θα ξεκλειδώσει την προΫπηρεσία από το 2012 και μετά εννοεί: α) από 1/1/2012 ή β) από την έναρξη του σχολικού έτους 2012-2013;
Η προυπηρεσία είναι καταχωρημένη ήδη στο σύστημα.Απλά δεν φαίνεται.Την έχουν κλειδώσει ως το 2010.Με το πάτημα ένος κουμπιού προστίθεται ή αφαιρείται οποιαδήποτε προυπηρεσία κάθε επόμενου χρόνου απο το 2010 όλων των εκπαιδευτικών.
σωστος δεν χρειαζεται ουτε ενσταση με την ανανεωση τους