0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ανοίγουν μετά από τέσσερα χρόνια, αλλά από πότε, γιατί στην εξαγγελία έλεγε με πόνο ψυχής από το 2012, ενώ το σχέδιο νόμου λέει από το 2014 (από ποιο μηνα του 2014?), δεν ξέρω τι συμβαίνει, εγώ εχω θέμα αντιληπτικής ικανότητας ? ή αυτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει κουράγιο συνάδελφοι, κουράγιο να δούμε τι θα μας πει κι ο νέος υφυπουργός με το καλό
Σε φοβίζουν οι μαζικοί διορισμοί?Αν θες μην κάνεις αίτηση όταν έρθει αυτή η στιγμή .
αλήθεια λέει το σχέδιο νόμου οτι ανοίγουν?[/qΜετά το άρθρο 5 του ν. 3848/2010 (Α΄ 71) προστίθεταιάρθρο 5Α ως ακολούθως:«Άρθρο 5ΑΕπιπλέον μοριοδότηση αναπληρωτών εκπαιδευτικώνπου υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες1. Από το σχολικό έτος 2014-2015 ο χρόνος πραγματι-κής εκπαιδευτικής υπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομί-σθιων εκπαιδευτικών που διανύεται σε δημόσιες σχολι-κές μονάδες, οι οποίες κατά τις οικείες διατάξεις ανή-κουν στις κατηγορίες μοριοδότησης Θ΄ και Ι΄ για τηνπρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΙΑ΄ και Ι
να γινει αμεσως ασεπ χωρις ταβανι στην προυπηρεσια
Παράθεση από: infinity_kos στις Σεπτεμβρίου 01, 2014, 04:04:58 pmαλήθεια λέει το σχέδιο νόμου οτι ανοίγουν?[/qΜετά το άρθρο 5 του ν. 3848/2010 (Α΄ 71) προστίθεταιάρθρο 5Α ως ακολούθως:«Άρθρο 5ΑΕπιπλέον μοριοδότηση αναπληρωτών εκπαιδευτικώνπου υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες1. Από το σχολικό έτος 2014-2015 ο χρόνος πραγματι-κής εκπαιδευτικής υπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομί-σθιων εκπαιδευτικών που διανύεται σε δημόσιες σχολι-κές μονάδες, οι οποίες κατά τις οικείες διατάξεις ανή-κουν στις κατηγορίες μοριοδότησης Θ΄ και Ι΄ για τηνπρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΙΑ΄ και Ι
δεν λέει πουθενά οτι ανοίγουν.
Δεν θα μπορω να γραψω απο εδω και στο εξης και για καποιο διαστημα....με τελευταια ενημερωση που ειχα πριν λιγο.....Απορροφηση ολου του 60-40 αμεσα θα γινει μεσα στους 2 επομενους μηνες....Η ερωτηση που ειχε γινει στον ασεπ για το κοστος απαντηθηκε και η δαπανη ειναι ελαχιστη....ΑΣΕΠ θα κανει μεχρι μαρτιο...
την εγκριση απο την τροικα την πηρανε?