0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν έχεις κάτι να πεις να το κάνεις με στοιχέια και όχι αερολογίες, εδώ μέσα είμαστε κάποιες εκατοντάδες εκπαιδευτικοί που πήγαμε δεξιά και αριστερά εδώ και 5-7-10 χρόνια, το οποιαδήποτε αίτημα που μπορεί να έχουμε, προφανώς και δεν ζητάμε από εσένα να το εγκρίνεις, αλλά αν θα το κάνουμε θα απευθυνθούμε στα αρμόδια όργανα δηλ τα δικαστήρια.
Αν πιστευεις οτι το δικαστηριο θα σου αναγνωρισει αναδρομικα τα δυσπροσιτα με 11-12 μορια, να πας και να τα παρεις!!! Αλλα να μην ζητας να ψηφιστει παρανομη αναδρομικη ρυθμιση, σε βαρος των συναδελφων σου που τηρησαν τον νομο!!!!!
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 02, 2014, 04:36:33 pmAκριβως το ιδιο πιστευω κι εγω...νομιζω πως τον καιει περισσοτερο να γινουν οι προσληψεις ετσι ωστε να εχει να λεει την αλλη εβδομαδα οτι δεν υπαρχουν κενα...Πως θα πει ότι κάλυψε τα κενα . Ο ιδιος έλεγε ότι 5-9 θα έπαιρνε 14500 αναπλ . κσι τελικά θα πάρει 6200 .
Aκριβως το ιδιο πιστευω κι εγω...νομιζω πως τον καιει περισσοτερο να γινουν οι προσληψεις ετσι ωστε να εχει να λεει την αλλη εβδομαδα οτι δεν υπαρχουν κενα...
παντως συναδελφοι εαν κανει το ανοιγμα απο του χρονου πραγματικα παιζουν με τα νευρα μας.
Γνωρίζει κανείς συνάδελφος την περίπτωση που αλλάξει η οικογενειακή μου κατάσταση ενώ έχω κάνει την αίτηση πριν τι γίνεται;Θα μου επιτρέψουν να αλλάξω τα στοιχεία στην αίτηση;