0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λέει από έδώ και στο εξής άρα από τώρα
Δεν καταλαβαίνω τι κοροϊδεύετε!!! Εγώ προσωπικά δεν είμαι κατά του ανοίγματος των πινάκων. Αλλά ξέρω ότι λίγα βύσματα το ανακίνησαν στο Υπουργείο με την συγκεκριμένη μορφή ώστε να πάρουν συγκεκριμένα οφέλη. Συγκεντρωθείτε και μην κάνετε τους ξύπνιους. ΜΕ την συγκεκριμένη μορφή. Προσέξτε! Μην αρχίσουν οι ανασφαλείς "έξυπνοι" να πουν ότι λέω βύσματα όσους θέλουν άνοιγμα πινάκων. Παρακαλώ συγκρατηθείτε.Η άποψη μου είναι ότι έπρεπε να προσέξουν οι συνάδελφοι και να μην εμπιστευτούν το νόμο της Διαμαντοπούλου. Κανείς δεν θα τους προστάτευε που δεν πήγαν αναπληρωτές ή αρνήθηκαν δυσπρόσιτα. Όπως και τώρα κανείς δεν πρέπει να εμπιστευτεί ότι το μέγιστο όριο μορίων από προυπηρεσία είναι 16,8, άρα άν κάποιος το έχει πιάσει ήδη δεν συμφέρει να πάει δυσπρόσιτο. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα αλλάξει το όριο για να ευνοηθούν πραγματικά αυτοί που θα πάνε.και για τα βύσματα στο υπουργείο (σιγά το σοκ) που προωθούν συγκεκριμένα πράγματα υπέρ τους μέσω στελεχών ΕΝΑΝΤΙΟΝ σας, θεωρείστε ότι σας προειδοποίησα. Εγώ πάντως προσπαθώ να τα βρω ποιά είναι τα στελέχη και να δω τι μπορώ να κάνω για να απομακρυνθούν.
Όπως εξυπηρετεί και τα 24 μηνα που πίεσαν για να διοριστουν!γιατί αν μείνουν κλειδωμενοι δεν μαζεύονται οι 24 μηνες.Δεν καταλάβατε γιατί έγινε ο κακός χαμός;
δυο παρατηρήσεις εδώ , όντως ανοίγουν τα 24 μηνα αλλά α) όπως έγραψε ο υπουργός προηγούνται οι παλιοί διοριστέοι (είπε θα προταχθουν) + οτι δεν υπάρχουν εξαγγελίες για τρελούς διορισμούς φέτος.β) βλέπω να πάμε σε ασεπ άρα για μένα το άνοιγμα δεν έχει καμία αξία για τις βασικές ειδικότητες. Σαν να μην έχει γίνει .Φέτος κανονικά με τους παλιούς πίνακες και του χρόνου με τον 3848.
Ελπίδες για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικώνΕλπίδες για μόνιμο διορισμό τους στα σχολεία της χώρας, έδωσε σε καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς που εργάζονται από τον Σεπτέμβριο του 2012, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.Κατά τη συζήτηση στο Γ΄ Θερινό Τμήμα της
μαλλον εννοει ότι η προσληψη θα γινει με τους πίνακες όπως εχουν.Διαφορετικα θα πρεπει να ξαναγινουν δηλωσεις - να ξανατρεξουν οι πίνακες κ.τ.λ και αυτό είναι κατι που το γνωριζει.Την αποφαση δεν την πηρε σημερα...Απλα δεν το διατυπωσε σωστα ως προς την προσληψη γιατι όπως ειδα και στο καναλι της
Με ποια κυβέρνηση;;;