0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε για να αντιπαλέψουμε τις αδικίες και τις αυθαιρεσίες του υπουργείου πρέπει να έχουμε κοινό και στερεο σημείο αναφοράς .Διαφορετικά δε δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε ....
Συμφωνώ+++Το ζήτημα είναι πως με την προσμέτρηση της διπλής προϋπηρεσίας από φέτος για τα δυσπρόσιτα, μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν ΑΣΕΠ κάποιοι θα αποκτήσουν 40 μόρια μέσα σε δύο χρόνια και εμεις θα τρώμε τη σκόνη τους...
Το ζήτημα είναι πως με την προσμέτρηση της διπλής προϋπηρεσίας από φέτος για τα δυσπρόσιτα, μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν ΑΣΕΠ κάποιοι θα αποκτήσουν 40 μόρια μέσα σε δύο χρόνια και εμεις θα τρώμε τη σκόνη τους...
Ξέρετε εάν ανοίγουν και οι πίνακες των ωρομισθίων εκτός των αναπληρώτων;
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που όλοι πιστεύετε ότι τα δυσπρόσιτα θα τα προλάβουν οι αναπληρωτές, τη στιγμή που η διπλή μοριοδότηση μετράει -πολύ δίκαια- και για τους μόνιμους... Εγώ πιστεύω πως ελάχιστοι αναπληρωτές θα προσληφθούν σ' αυτά...
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΣΕΠΟΛΑΤΡΕΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ!
Κάτι μου λέει ότι ο επόμενος ΑΣΕΠ θα γίνει για να διοριστούν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αλλά θα κόψει πολλούς από αυτούς που δεν θα γράψουν πάνω από τη βάση και να δω μετά από τόσα χρόνια θα τους μείνουν τα μόρια και τα δυσπρόσιτα και θα περιμένουν άλλα 3 χρόνια ελπίζοντας να γράψουν αν γράψουν. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι ο 3848 έχει ΚΥΡΙΟ σκοπό να περιορίσει τους διορισμούς (ΔΕΝ ΠΡΟ
Την συμπληρωματικη την εκανες; Γατι ελεγες για φωτιες σε αλλο μυνημα εκτος αν σβησανε...