0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως γινεται αυτοι που εχουν χρονια στην ταξη να φοβουνται οτι δεν θα γραψουν πανω απο την βαση ;Με τοσα χρονια στην ταξη θα επρεπε να περιμενετε τον ΑΣΕΠ πως και πως...Προσωπικα είμαι μέσα στην τάξη τα τελευταια 10 χρόνια. τον ΑΣΕΠ τον τρέμω γιατί σε προηγούμενο διαγωνισμό την πρώτη μέρα έγραψα πολύ καλά και το βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο, ξενύχτησα και κατάφερα με τα χίλια ζόρια να πάω να γράψω κουτσά στραβά, έτσι για να μη πω οτι τα παράτησα. Ναι φαντάζομαι δεν είμαι τόσο γκαντέμα να το ξαναπάθω αλλά μπορεί να συμβεί. πόσο άδικο είναι λοιπόν να κρίνεται το εργασιακό σου μέλλον από ένα και μόνο Σ/Κ???quote]
Πως γινεται αυτοι που εχουν χρονια στην ταξη να φοβουνται οτι δεν θα γραψουν πανω απο την βαση ;Με τοσα χρονια στην ταξη θα επρεπε να περιμενετε τον ΑΣΕΠ πως και πως...
Πολύ σίγουρο το έχεις ότι θα γράψεις;;;και εγώ αισιόδοξος είμαι αλλά ...Άλλο η εμπειρία στην τάξη άλλο ένα τρίωρο με ερωτήσεις (απλά για να πάρουμε μια γεύση στον κλάδο μου στον προηγούμενο ΑΣΕΠ δώσανε 3500 άτομα για 200 θέσεις και γύρο στους 150 γράψανε πάνω από τη βάση συμπέρασμα η είναι όλοι άσχετοι ή κάτι δεν πάει καλά...)
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που όλοι πιστεύετε ότι τα δυσπρόσιτα θα τα προλάβουν οι αναπληρωτές, τη στιγμή που η διπλή μοριοδότηση μετράει -πολύ δίκαια- και για τους μόνιμους... Εγώ πιστεύω πως ελάχιστοι αναπληρωτές θα προσληφθούν σ' αυτά...
Ναι όμως αυτό το νόμο έχουμε ως δεδομένο , με βάση αυτόν κάναμε όλοι τις επιλογές μας άρα με βάση αυτόν μπορούμε να διεκδικίσουμε το οτιδήποτε . άλλοι λένε ότι δεν είναι σωστό το αναδρομικό άνοιγμα πινάκων χωρις ΑΣΕΠ(3848) , άλλοι λένε ότι δεν θέλουν ΑΣΕΠ ξανά και ξανά , άλλοι περιμένουν ΑΣΕΠ για προσμέτρηση προΫπηρεσίας(3848) και οι νεότεροι πτυχιούχοι φαντάζομαι θέλουν μια ευκαιρία στη δημόσια εκπαίδευση ....που δεν υπάρχει χωρίας ΑΣΕΠ.άρα πως θα βρεθεί κοινό σημείο αναφοράς? Αυτή τη στιγμή χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις και όχι απλή ανταλλαγή απόψεων....
Μέχρι τώρα πάντως στα δυσπρόσιτα, επειδή γνωρίζω-δυστυχώς- από πρώτο χέρι κατά παράδοση λειτουργούσαν με πολλούς αναπληρωτές. Δεν έχω βέβαια στατιστικά να παραθέσω, απλά αίσθηση των όσων συμβαίνουν, αφού εργάστηκα σε δυσπρόσιτο. Επιπλέον μαθαίνω πως ενώ είμαστε σε αναμονή κλήσεων αναπληρωτών συνάδελφοι μόνιμοι παλεύουν να φύγουν από τα δυσπρόσιτα και να βρεθούν στο κέντρο του νομού
δεν σας προβληματίζει που όλοι απ τα άλλα κόμματα ζήτησαν να ανοίξουν οι πίνακες από το 2010 κι αυτός είναι ανένδοτος?
δηλαδή κάποιος που ήταν πέρσι σε δυσπρόσιτο ή θα πάει φέτος, με βάση την τροπολογία, του χρόνου το καλοκαίρι θα μετράει διπλή η προϋπηρεσία του στον πίνακα αναπληρωτών;; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι και να είσαι σε δυσπρόσιτο δεν θα επωφεληθείς των διπλών μορίων πριν από τον ασεπ, γίνει δεν γίνει φέτος..έχω άδικο;;κάνω λάθος δηλαδή; Είναι πολύ σημαντική αυτή η επεξήγηση..